Badkamertegels

Tegels zijn de sfeermakers in de badkamer en het toilet

Sanidrõme Riba biedt u verrassend veel keuze uit een actuele collectie badkamertegels voor wanden en vloeren met voor iedere smaak en stijl wat wils. Van tijdloze kleuren als wit, antraciet en betonlook tot warme aardetinten en natuurlijke houtlooks. En uiteraard ontbreken bij Sanidrõme Riba ook de meer trendy badkamertegels niet. Zoals eigentijdse marmers, klassieke terrazzo’s, stoere metallic kleuren, vintage patchwork en kleurige tegels in kleinere handvormen, mozaïeken, hexagons of stroken voor een hip visgraat patroon.

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Badkamertegels met het wow effect!

Grote XXL tegels geven een ruimtelijk effect aan uw badkamer. Deze tegelplaten in formaten tot zelfs 120x260 cm beperken het aantal voegen zodat de wanden en vloeren uit één stuk lijken. Ook tegels in lichte kleuren laten uw badkamer of toilet groter lijken. Net als doortrekken van vloertegels op de wand. Mozaïeken, decors, stroken en contrasterende kleuren geven een klein accent of groot wow effect aan uw badkamer en toilet.

{{sanidrome:gallery id=3 type=8}}

Waarom adviseert Sanidrõme Riba tegels?

Behalve sfeermakers of trendzetters zijn tegels ook de meest ideale afwerking voor wanden en vloeren in de badkamer en het toilet. Want tegels zijn makkelijk te reinigen, hygiënisch, duurzaam en vormen een waterdichte deklaag. En dat is essentieel in iedere badkamer en toiletruimte. Wandtegels met een onderhoudsvriendelijke toplaag en vloertegels met antislip verhogen bovendien uw comfort en veiligheid in de badkamer.

{{sanidrome:gallery id=2 type=6}}

De tegelcollectie van Sanidrõme Riba bestaat uit de A-merken Villeroy & Boch Tegels, Sphinx Tegels en Xclusive Tegels. Wilt u nog meer tegelideeën opdoen? Bekijk dan alvast online de laatste tegeltrends of kom naar onze showroom voor inspirerende tegelpresentaties in diverse, betegelde badkamer- en toiletopstellingen en tegelkasten voor een zo realistisch mogelijke indruk. Voor de perfecte verwerking van tegels door vakkundige tegelzetters bent u bij Sanidrõme Riba natuurlijk ook aan het juiste adres.

{{sanidrome:gallery id=4 type=1}}

  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms