Over Sanidrõme Riba

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Riba in Wormer

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Riba rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Riba

Sanidrõme Riba is in 2019 gestart met eigenaar Richard Balk, die vanaf 2006 zijn kennis en vakmanschap heeft ingezet voor de complete badkamer in de breedste zin van het woord. In 2011 is de onderneming verder uitgebreid met een volwaardige showroom met complete badkamer- en toiletopstellingen, tegelvloeren en accessoires. De showroom is gevestigd aan de Papiermakerstraat 4 in Wormer. In ruim 13 jaar is Riba uitgegroeid tot een onderneming waar 11 medewerkers iedere dag opnieuw bewijzen dat passie en vakmanschap de basis zijn voor succesvol ondernemerschap.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Riba houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Riba staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Riba u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms