Toiletinspiratie

Inspiratie voor uw toiletrenovatie vindt u bij Sanidrõme Riba

De toiletruimte, hét toilet, de wc of zelfs “het kleinste kamertje” genaamd, is zeker niet onbelangrijk. Uit onderzoek blijkt namelijk dat men gemiddeld 50 minuten per week doorbrengt op het toilet. Dan is het wel zo fijn om plaats te kunnen nemen in een stijlvolle ruimte, welke van alle gemakken is voorzien. Bij Sanidrõme Riba valt er een hoop te kiezen bij het inrichten van uw toiletruimte:

 • Een staand of hangend toilet? Rond of vierkant design?
 • Kiest u voor een douchewc of een spoelrandloos toilet?
 • Wilt u naast een wandcloset ook nog een urinoir?
 • Heeft u ruimte voor een meubeltje? Of kiest u voor een fontein?
 • De keuze in wand- en vloertegels is reuze.
 • Wilt u een spiegel op het toilet?
 • En vergeet de verlichting en accessoires niet!

Toilet inrichten, welke stijl past bij u?

Vaak wordt de toiletruimte in dezelfde stijl ingericht als de badkamer. Dit zorgt voor eenheid en rust. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Belangrijk is dat het past bij uw persoonlijke stijl. Houdt u van een stoere industriële stijl? Kies dan voor zwarte accessoires van Geesa of zelfs een zwart toilet van Duravit. En wat dacht u van de slimme inbouw reserverolhouder (voor 6 toiletrollen) en inbouw toiletborstel van LoooX? Handig en ook nog eens ruimtebesparend!

Wilt u uw handen kunnen wassen, dan is een compact fonteintje daar ideaal voor. En met een bijpassende onderkast creëert u ook nog handige opbergruimte voor uw toiletspullen. De toiletmeubels van Primabad zijn dankzij hun compacte uitvoering en keuzemogelijkheden in kleur en stijl in vrijwel ieder toilet toepasbaar. Wilt u uw toiletruimte trendy maar nog steeds stijlvol én tijdloos inrichten? Ga dan voor een mini waskom op een massief eiken blad van LoooX!  

Tegeltje tegeltje aan de wand

Wie heeft de mooiste wc van heel het land? Tegels bepalen in grote mate de sfeer in uw toiletruimte. Combineer tegels op de vloer en de wanden en speel hierbij met kleur, afmeting, materiaal, reliëf, decor en eventueel mozaïek. Bij Sanidrõme Riba vindt u altijd de nieuwste collecties van Sphinx Tegels, Villeroy & Boch Tegels en Xclusive Tegels. Bovendien vindt u met de bedieningspanelen van Geberit altijd een bij uw tegels passende bedieningsplaat. 

Wat voor een toilet kiest u?

U heeft meer te kiezen dan u wellicht denkt. Een toilet is namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Kiest u voor een staand toilet of wandcloset? En wat dacht u van een toilet zonder spoelrand, zoals bij de D-Neo toiletten van Duravit? Of ga voor de innovatieve TwistFlush wervelingsspoeling, zoals bij de Subway 3.0 toiletten van Villeroy & Boch. Nog meer luxe en comfort? Ga dan voor een Geberit AquaClean douchewc. Sanidrõme Riba helpt u graag bij het maken van de juiste keuze.

Uw toilet renoveren met de vakmensen van Sanidrõme Riba

Een toiletrenovatie duurt gemiddeld 3 tot 5 werkdagen waarbij u, net zoals bij een badkamerrenovatie, volledig van A tot Z wordt ontzorgd. Onze vakbekwame monteurs beginnen met alles netjes af te plakken om de overlast van stof in uw woning zo veel mogelijk te beperken tijdens het slopen van uw oude toilet. Bouwafval wordt netjes afgevoerd en vervolgens wordt het leidingwerk verzorgd. Wand- en vloertegels worden verwerkt door onze tegelzetters, waarna het sanitair vakkundig wordt geïnstalleerd. Tot slot monteren onze monteurs ook netjes de verlichting en accessoires. 

Toilet inspiratie begint bij Sanidrõme Riba

U kunt zich naar hartenlust online inspireren. Bekijk ons assortiment toiletten en tegels of bezoek onze Pinterest pagina voor meer toilet inspiratie. Download het Sanidrõme inspiratiemagazine BadkamerBreed of haal de volledige editie op in onze showroom. Wilt u advies over uw toiletruimte óf wilt u de Geberit AquaClean douchewc zelf uittesten? Maak dan een afspraak. Onze adviseurs helpen u graag verder! De koffie staat klaar.

 • Papiermakerstraat 4
  Wormer
 • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms