Duravit

Eigentijds badkamerkeramiek van topkwaliteit met Duravit

Duravit ontwikkelt en vervaardigt kwalitatief hoogwaardig keramiek voor de badkamer en het toilet. Van wastafels, waskommen, fonteinen, tot en met toiletten, urinoirs en bidets. Duravit streeft ernaar om individualiteit, meer comfort en meer hygiëne toe te passen in sanitair die het moderne leven in de badkamer vraagt. Daarbij werken zij nauw samen met gerenommeerde ontwerpers, zoals Matteo Thun & Partners, Cecilie Manz en Philippe Starck, wat resulteert in prachtig tijdloos design gecombineerd met functioneel en comfortabel sanitair voor uw badkamer en toilet.

Intelligente technologie tussen wastafel en meubel

Duravit introduceert een unieke innovatie waarbij het keramiek van de wastafel en het meubeloppervlak van de onderkast tot een perfect geheel worden verbonden. Met deze gepatenteerde, intelligente techniek, genaamd “c-bonded” en “c-shaped”, wordt de wastafel praktisch naadloos met de onderkast samengevoegd. Door deze verbindingstechniek versmelten keramiek en meubel tot een eenheid. De wastafeldikte wordt daarbij onzichtbaar.  

Badkamercollectie D-Neo

De badkamercollectie D-Neo van Duravit gaat langer mee dan trends en geeft alle ruimte aan uw persoonlijke badkamerstijl. Ontworpen door de Belgische ontwerper Bertrand Lejoly, presenteert Sanidrõme Riba de diversiteit van D-Neo van wastafels, meubels en inbouwwastafels tot fonteintjes en opzetwaskommen. De opstaande rand van de wastafels zijn kenmerkend, evenals de bijpassende onderkasten met open schappen. De toiletten van D-Neo zijn uitgerust met Duravit Rimless® technologie, optioneel verkrijgbaar met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur en bereiken perfecte spoelresultaten. Uiteraard verkrijgbaar met een bijpassend bidet uit deze eigentijdse D-Neo badkamercollectie.

Badkamercollectie ME by Starck

De Franse ontwerper Philippe Starck ontwierp voor Duravit ME by Starck. Het minimalistische design van deze badkamercollectie biedt volop ruimte voor uw persoonlijke wensen. Een designkenmerk is de smalle rand. Deze rand geeft de wastafels en toiletten een zeer verfijnd en luchtig uiterlijk. Naast het design leggen Philippe Starck en Duravit ook de nadruk op moderne technologie: de toiletten van deze serie hebben dankzij een nieuwe ontwikkeling een lichter gewicht en hebben geen bevestigingsgaten aan de zijkant.

Waarom kiezen voor sanitair van Duravit

Met het badkamerkeramiek van Duravit kiest u voor:

  • Hoogwaardige kwaliteit keramiek
  • Eigen ontwikkeling en productie, veelal met de hand
  • Slimme technische innovaties
  • Unieke designs door gerenommeerde ontwerpers
  • Badkamercollecties voor de hele badkamer

Ontdek de badkamercollectie van Duravit bij Sanidrõme Riba

Wilt u meer weten over sanitair van Duravit of wilt u de badkamercollecties van Duravit bekijken? Kom dan inspiratie opdoen in de showroom van Sanidrõme Riba en maak een afspraak met onze badkameradviseur.

  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms