KS Plafonds

Voor iedere badkamer een passend plafond

Vaak wordt het plafond voor de nieuwe badkamer over het hoofd gezien, maar zeker zo belangrijk als het gaat om kwaliteit en afwerking in een passende stijl. KS Plafonds is dé specialist in badkamer plafonds en biedt met het assortiment aluminium, MDF en spanplafonds een uitgebreide keuze in materiaal, kleur en afmeting om uw nieuwe badkamer geheel in stijl te bekronen. Uiteraard vakkundig gemonteerd door de vakmensen van Sanidrõme Riba.   

Een strak spanplafond zonder naden

Wanneer u een egaal plafond wilt zonder naden, welke ook onderhoudsvriendelijk én vochtbestendig is, kiest u voor een spanplafond van KS Plafonds. Met keuze uit verschillende kleuren zoals mat wit, mat zwart, hoogglans wit, hoogglans zwart of hoogglans crème. Een spanplafond wordt direct onder het bestaande plafond gespannen, is geluiddempend en kan worden voorzien van plafond verlichting en accessoires zoals LED spots en strips, hanglampen, ventilatieroosters en speakers.

Waarom kiezen voor een spanplafond van KS Plafonds

  • Egaal plafond zonder naden voor een strakke afwerking
  • Onderhoudsvriendelijk en vochtbestendig
  • Keuze uit verschillende matte en hoogglans kleuren
  • Geluiddempend effect voor een fijne akoestiek
  • Te voorzien van verlichting, ventilatie en speakers

Een zwart plafond helemaal van nu

Tegenwoordig is de keuze in materialen en kleuren voor uw badkamer eindeloos groot en dat geldt ook voor het plafond. Zo is een stijlvol zwart plafond helemaal van nu en feilloos te combineren met zwarte kranen in een industriële badkamerstijl. Zowel de spanplafonds als de MDF en aluminium plafonds zijn verkrijgbaar in deze trendy zwarte kleur.  

Aluminium KS Plafonds van Luxalon

KS Plafonds is ook leverancier van aluminium plafondsystemen van Luxalon. De meest ideale afwerking voor uw badkamerplafond! Een aluminium plafond is vochtbestendig, onderhoudsvrij, gemakkelijk schoon te maken en ook nog eens duurzaam. Ga voor meer informatie naar de pagina van Luxalon.

Vakkundige montage van uw badkamerplanfond

Naast kwaliteit, vochtbestendigheid en geheel passend bij uw persoonlijke badkamerstijl is het van essentieel belang dat uw plafond vakkundig wordt gemonteerd. Bij Sanidrõme Riba kunt u rekenen op vakmanschap. Uw nieuwe badkamer én uw badkamerplafond wordt vakkundig geïnstalleerd en gemonteerd, zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk de plafonds van KS Plafonds bij Sanidrõme Riba

Benieuwd naar de mogelijkheden met een stijlvol badkamerplafond van KS Plafonds? Bij Sanidrõme Riba vindt u volop inspiratie in verschillende badkameropstellingen met deze verschillende badkamerplafonds. Maak een afspraak met één van onze badkameradviseurs voor advies op maat.

  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms