Dornbracht

Kranen en douches van Dornbracht

Dornbracht produceert hoogwaardige design kranen en douches, die voor een unieke douche ervaring zorgen. De badkamer volgens Dornbracht wordt op deze manier steeds meer een ruimte om u terug te trekken. Een ruimte waarin architectuur, design en technologie op elkaar zijn afgestemd. De intensieve, jarenlange samenwerking met gerenommeerde vormgevers, onderstrepen de waarde die Dornbracht aan hoogwaardige kwaliteit en topdesign hecht. Sanidrõme Riba heet u van harte welkom in de showroom om kennis te maken met deze prachtige collectie kranen en douches voor wastafel, douche, fontein en bad.

Dornbracht kranen van de hoogste kwaliteit

Dornbracht streeft naar perfectie als het gaat om kwaliteit en maakt uw verwachting waar, jarenlang! De bewezen kwaliteit van Dornbracht kranen en douches zijn het resultaat van de beste materialen, uitstekende techniek, state-of-the-art productie technologieën en exclusief vakmanschap. Kwaliteit die u iedere dag voelt en welke vaak generaties lang meegaat.

Een unieke douchebeleving met Dornbracht

Om een unieke douchebeleving te creëren en het assortiment aan kranen en douches steeds te blijven innoveren, doet Dornbracht al jaren onderzoek op het gebied van rituele architectuur. Welke rituele handelingen voeren mensen dagelijks uit op cultureel en technologisch vlak? De kennis die voortvloeit uit deze onderzoeken wordt geïmplementeerd in de ontwerpen en productie van het badkamerassortiment van Dornbracht. Hierbij heeft Dornbracht een aantal visies die worden nagestreefd:

  • Performing water: Dornbracht douches die het water op een diverse manier kunnen aanreiken, zoals een pulserende straal of omhullende regenbui.
  • Smart water: de mogelijkheden van Dornbracht om digitalisering in de badkamer te benutten
  • Transforming water: de transformerende werking van water, licht, en geur samengebracht in doucheconcepten die uw zintuigen zullen prikkelen.

Ontdek de kranen en douches van Dornbracht bij Sanidrõme Riba

Wilt u meer weten over de kranen en douches van Dornbracht? Kom ze bekijken in de showroom van Sanidrõme Riba en maak een afspraak met onze badkamerexpert voor meer informatie en advies over uw droombadkamer!

  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms