Instamat

Instamat radiatoren: de mooiste warmte voor in de badkamer

Warmte is niet alleen lekker, behaaglijk en comfortabel, maar vooral ook mooi! Dat bewijst Instamat met hun trendsettend assortiment designradiatoren, passend bij iedere badkamerstijl. De ultieme combinatie van warmte en design zorgt voor een gevoel van luxe en welbehagen in de badkamer. Flexibiliteit wat betreft functionaliteit en design staat daarbij voorop, evenals een jarenlange garantie voor een optimale warmte én superieure kwaliteit. Diverse modellen zijn leverbaar in veel verschillende kleuren en maten. Met Instamat biedt Sanidrõme Riba u de mogelijkheid om uw eigen identiteit te waarborgen bij het kiezen van een designradiator voor in uw badkamer.

Instamat: warmte is onze passie!

Al meer dan 50 jaar is Instamat gespecialiseerd in designradiatoren. Het Nederlandse bedrijf, gevestigd in Vaassen, staat voor topkwaliteit, innovatie en functionaliteit. Het ruime assortiment designradiatoren laat zien dat verwarmen, design, vormgeving én interieur perfect samen gaan. Instamat designradiatoren voor de badkamer zijn er in diverse soorten en maten én voor de kleine en grote badkamer. Van klassiek tot strak vormgegeven zorgen ze voor een aangename temperatuur en kenmerken zich door de mogelijkheid om je handdoek of badjas te verwarmen. Naast de traditionele cv-uitvoering zijn de meeste modellen ook verkrijgbaar in een mix- of elektrische uitvoering.

Elektrisch verwarmen met een Instamat designradiator

Elektriciteit als bron voor verwarmen is een perfect alternatief voor elk verwarmingssysteem. De badkamer wordt eenvoudig op een duurzame manier verwarmd. Elektrisch verwarmen heeft vele voordelen. De radiatoren hebben een lange levensduur, zijn veilig, geruisloos én energiezuinig en geven een aangename en gelijkmatige stralingswarmte af. Daarnaast worden ze vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme Riba.       

Waarom kiezen voor een designradiator van Instamat?

Naast kwaliteit en duurzaamheid bieden de designradiatoren van Instamat vele voordelen:

 • Keuze uit verschillende modellen, kleuren en maten
 • Altijd een passende designradiator bij uw persoonlijke badkamerstijl
 • Topkwaliteit radiatoren met een lange levensduur
 • (Voor)verwarmen van uw handdoek of badjas
 • Ook verkrijgbaar in een mix- of elektrische uitvoering
 • Elektrisch: snel warm, veilig, geruisloos en energiezuinig
 • Vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme Riba

Ontdek de Instamat designradiatoren bij Sanidrõme Riba

Benieuwd naar de collectie designradiatoren van Instamat? Kom langs en laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Riba. Wilt u advies op maat? Maak dan een afspraak met één van onze Sanidrõme badkamerexperts.

 • Papiermakerstraat 4
  Wormer
 • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms