Geberit

Sanitaire producten van Geberit gaan verder dan het uiterlijk

Het design van uw nieuwe badkamer of toilet is belangrijk, maar design alleen is niet genoeg. Hoe zit het met de kenmerken van design die ook uw comfort verhogen, zoals functionaliteit en onderhoudsgemak? Een design is pas echt goed als het verder gaat dan het uiterlijk. Geberit is Europees marktleider in sanitaire producten en levert unieke toegevoegde waarden aan comfort verhogende sanitaire technologieën, zoals de Geberit AquaClean douchewc en de Geberit DuoFresh!

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Sphinx werd Geberit

Al bijna 150 jaar staat de naam Geberit voor innovatie, betrouwbaarheid, functionaliteit en kwaliteit van leven. Met de verwerving van Sanitec in 2015 heeft Geberit zijn activiteiten op het gebied van badkamerproducten uitgebreid. Door de overname zijn Sphinx en Geberit één bedrijf geworden onder de naam Geberit B.V. Na 3 jaar succesvol als één bedrijf te functioneren werd het tijd voor de volgende stap: het samenvoegen van de merken tot één merk. Per 1 april 2020 werd daarom de naam Sphinx omgezet in Geberit.

{{sanidrome:gallery id=2 type=4}}

Geberit AquaClean: dé douchewc

Wilt u ook het comfort van een douchewc in uw badkamer of toilet? Dan biedt Sanidrõme Riba u met Geberit AquaClean de juiste douchewc voor elke behoefte. Van een toiletzitting voor op een bestaand toilet tot een stijlvol compleet toilet dat qua design zeker zo mooi oogt als een ‘normaal’ toilet. Altijd met de unieke WhirlSpray douchetoilet technologie van Geberit en afhankelijk van het model met extra verwenopties. Denk daarbij aan een oscillerende douchestraal die de reiniging met heen en weer bewegingen optimaliseert, een ladydouche voor de intieme hygiëne van de vrouw of een föhn die zacht droogt met warme lucht. Oriëntatieverlichting maakt deze douchewc ook vindbaar in het donker. Lees meer op de speciale Geberit AquaClean pagina of kom zelf testen in de showroom van Sanidrõme Riba en ontdek de frisheid en hygiëne van deze douchewc.

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Geberit DuoFresh het stankvrije toiletsysteem

Bij Sanidrõme Riba vinden we dat elk toiletbezoek prettig moet zijn. En dat geldt ook voor de geur. Niet alleen na uw toiletbezoek, maar ook na dat van de mensen voor of na u. Daarom adviseert Sanidrõme Riba om het Geberit inbouwreservoir te voorzien van de DuoFresh module voor een stankvrij toilet.

{{sanidrome:gallery id=4 type=5}}

Dit geurzuiveringssysteem verwijdert nare geurtjes direct bij de bron en voert deze via de toiletpot naar het koolstoffilter achter het bedieningspaneel. Nadat het filter de lucht gezuiverd heeft, blaast een stille ventilator de lucht terug de ruimte in. Zo kan iedereen genieten van frisse lucht op het toilet en in de badkamer. En dat is een hele opluchting!

Bekijk de video hieronder voor meer informatie over de installatie van de Geberit DuoFresh.

Ontdek de sanitaire producten van Geberit bij Sanidrõme Riba

Wilt u meer weten over de sanitaire producten van Geberit of wilt u deze zelf ervaren? Kom dan naar de showroom van Sanidrõme Riba en maak een afspraak met onze badkamerexpert. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw Geberit product vakkundig, zodat u er vele jaren van kunt genieten.

{{sanidrome:gallery id=5 type=1}}

  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms