De betere badkamer met LoooX

Sanidrõme staat voor de betere badkamer en ontzorgt van A tot Z bij uw badkamerrenovatie, inclusief vakkundige installatie. Wij maken hoogwaardige badkamers en werken daarbij graag met de badkamerproducten van LoooX. Een betrouwbare partner met een unieke badkamercollectie die staat voor stoer, robuust en een tikkeltje verrassend. It LoooX good!

Maatwerk meubelen van massief eikenhout

In deze door Sanidrõme gerealiseerde badkamer is gekozen voor een maatwerk meubel met een massief eikenhouten onderkast en matzwarte waskommen. De lades in de onderkast zijn asymmetrisch met grotere lades onder en kleine lades bovenin. Zo kunnen kleine toiletartikelen en make-up spullen gemakkelijk bovenin, zonder dat het onnodig ruimte in beslag neemt.

Het badkamermeubel en het toilet worden gracieus gescheiden door een geheel op maat gemaakte massief eikenhouten roomdivider met als doelstelling daglicht doorgang te geven. En als finishing touch zijn alle vensterbanken en betegelde nissen ook voorzien van LoooX eikenhouten nisplanken. Voor de douche is gekozen voor een matzwarte LoooX Box als inbouwnis, zodat douchespullen altijd binnen handbereik zijn. Deze stijlvolle en praktische inbouwnissen zijn ook verkrijgbaar in mat wit en geborsteld rvs én in diverse lengtes.   

Ook het toilet heeft dezelfde LoooX

Het aparte toilet is geheel in dezelfde stijl als de badkamer en heeft een LoooX fonteinmeubel met een mini eikenhouten plank met matzwarte waskom en bijpassende handdoekbeugel. Boven het toiletreservoir zijn wederom dezelfde massief eikenhouten planken verwerkt, die pas na het tegelwerk op maat zijn ingemeten en gemonteerd voor een perfect passend resultaat.

Ontdek de badkamerproducten van LoooX bij Sanidrõme Riba

Sanidrõme Riba is uw LoooX Tailor-Made Dealer en biedt u maatwerk badkamermeubelen! Kom langs en laat u uitgebreid inspireren in onze showroom. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 27 okt 2022
  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms