Trendy Vasco designradiatoren voor de badkamer

Uw badkamer aangenaam, stijlvol en verantwoord verwarmen vinden we bij Sanidrõme Riba vanzelfsprekend. Daarom bieden wij u een uitgebreide collectie designradiatoren van Vasco voor jarenlang warmtecomfort. Al 48 jaar is Vasco marktleider én trendsetter op het gebied van radiatoren door middel van de perfecte synergie tussen comfort en design. Elke Vasco radiator is het gevolg van continue innovatie met als resultaat een toonaangevend assortiment variërend in design, modellen, materiaal, afmeting, werking, kleuren en accessoires.

Snel en elektrisch verwarmen met Vasco

Speciaal voor de badkamer ontwikkelde Vasco een collectie elektrische designradiatoren met geïntegreerde blower. Dankzij een extra warmteboost van maar liefst 1000 watt, zorgt deze blower ervoor dat uw badkamer supersnel tot de gewenste temperatuur wordt verwarmd. De blower werkt op basis van aanwezigheidsdetectie. Ideaal, omdat u de badkamer waarschijnlijk niet de hele dag gebruikt.  

De Beams Mono designradiator, nu ook elektrisch

Deze trendy designradiator in aluminium koppelt alle voordelen van elektrisch verwarmen aan stijlvolle vormgeving. Een echte aanrader als u houdt van een minimalistische look. Deze Beams Mono-EL is verkrijgbaar in 50 verschillende kleuren én met handige handdoekbeugel om uw handdoek voor te verwarmen of te drogen.

Slimme accessoires voor nog meer comfort

De radiatoraccessoires van Vasco zijn een meerwaarde voor uw comfort in de badkamer én een lust voor het oog. Wat dacht u van een handige handdoekbeugel om uw handdoek voor te verwarmen of te drogen. Of een cirkelvormige knop voor een heerlijk warme badjas. De Multi+ handdoekbeugel biedt u nog meer design en comfort, dankzij de onzichtbare bevestigingen voor een zwevend effect. Bovendien kunt u uw favoriete spullen kwijt op het planchetje. De accessoires zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en chroom.

Bekijk de Vasco designradiatoren bij Sanidrõme Riba

Benieuwd naar de collectie designradiatoren van Vasco? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Riba en bekijk diverse radiatoren in verschillende badkameropstellingen. Wilt u meer weten over elektrisch verwarmen van uw badkamer? Maak dan een afspraak met onze Sanidrõme badkamerexpert voor advies op maat. Of bekijk de trendpagina van Vasco over designradiatoren in de badkamer via onderstaande knop.

publicatiedatum: 11 jun 2024
  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms