Uw ideale badkamerplafond is een aluminium plafond van Luxalon

Een badkamerplafond van Luxalon is prachtig en praktisch. Voor elke badkamer. Met Luxalon levert Sanidrõme Riba plafonds in diverse paneelbreedtes en kleuren. Houdt u van rustgevend wit, van trendy zwart, of gaat u juist voor metaalkleuren? U heeft ruime keuze uit het aanbod van Luxalon!  

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Luxalon plafondsysteem geheel naar wens en onderhoudsvriendelijk

Door te variëren met kleuraccenten, verlagingen, inbouwspots of panelen van verschillende breedtes, bereikt u verrassende effecten! Zo kunnen de plafonds van Luxalon heel goed onder een schuine kap, of diagonaal worden geplaatst, met als optisch effect een visueel bredere ruimte. De plafondsystemen van Luxalon zijn altijd 100% vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk. 

{{sanidrome:gallery id=2 type=3}}

Een zwart plafond van Luxalon

Door te kiezen voor een zwart badkamerplafond maakt u uw badkamer intiemer, gezelliger en stijlvoller. Bovendien kunt u een tijdloos zwart plafond perfect combineren met zwarte kranen of een zwarte douchewand. Het aluminium plafondsysteem van Luxalon is uiteraard verkrijgbaar in deze trendy zwarte kleur.  

{{sanidrome:gallery id=4 type=5}}

Uw voordelen met een aluminium badkamerplafond van Luxalon

Vijf praktische redenen om te kiezen voor een prachtig plafond van Luxalon in uw badkamer:

  • Vochtbestendig - geen schimmel of muffe luchtjes
  • Onderhoudsarm - nooit meer witten
  • Hoogwaardige afwerking - leidingen weggewerkt, maar toegankelijk
  • Keuze uit veel verschillende kleuren, waaronder zwart
  • Montage door de vakmensen van Sanidrõme Riba

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Vakkundige montage door onze eigen vakmensen

Naast onderhoudsarm, vochtbestendig én mooi design is het van essentieel belang dat uw Luxalon badkamerplafond vakkundig wordt gemonteerd. Bij Sanidrõme Riba kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs monteren uw aluminium plafond met ingebouwde led spots en eventueel speakers vakkundig, zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk Luxalon plafonds bij Sanidrõme Riba

Benieuwd naar de aluminium plafondsystemen van Luxalon voor in uw badkamer? Bezoek de showroom van Sanidrõme Riba voor inspiratie. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur.

publicatiedatum: 27 jul 2021
  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms