Onderhoudsarme douchegoten van Easy Drain, nu in zeven trendy kleuren

Easy Drain is dé specialist als het gaat om afvoertechniek in de badkamer. Met een Easy Drain douchegoot of doucheput bent u verzekerd van kwaliteit, eigentijds design én een waterdichte doucheafvoer. Uiteraard vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme Riba.

Easy Drain douchegoten hebben een elegante afwerking en zijn geschikt voor kleine en grote tegels. Eenvoudig te reinigen door de hoge kwaliteit rvs en leverbaar in vele lengte- en breedtematen met keuze uit diverse rvs roosters of een betegelde inleg. Uiteraard adviseren wij u over de juiste keuze in douchecapaciteit, die past bij uw situatie.

Kies een passende kleur douchegoot met de R-Line Clean Color

Combineer de perfect passende (metaal)kleur douchegoot met uw gekleurde kranen en andere badkamerproducten. Kies uit zeven trendy kleuren: geborsteld RVS, matzwart, matwit, geborsteld zwart chroom, geborsteld brons, geborsteld messing en geborsteld roodgoud.

De R-Line douchegoot van Easy Drain is voorzien van de krachtige en onderhoudsarme Dryphon® Techniek, waardoor water met hoge snelheid door de sifon wegstroomt en vuil en haren direct wegspoelen.

Bekijk de collectie douchegoten van Easy Drain bij Sanidrõme Riba

Benieuwd naar de collectie Easy Drain douchegoten? Bij Sanidrõme Riba vindt u verschillende badkameropstellingen met een variatie aan douchegoten. Kom langs en laat u uitgebreid inspireren en adviseren in onze showroom. Maak hiervoor een afspraak met onze badkameradviseur. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 10 jun 2024
  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms