Eigentijdse badkamercollectie D-Neo van Duravit

De badkamercollectie D-Neo van Duravit gaat langer mee dan trends en geeft alle ruimte aan uw persoonlijke badkamerstijl. Sanidrõme Thijssen presenteert de diversiteit van D-Neo, ontworpen door de Belgische ontwerper Bertrand Lejoly, in vier verschillende stijlen met wastafels, opzetwaskommen, meubels, fonteintjes en toiletten.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Waarom kiezen voor D-Neo badkamerkeramiek van Duravit

  • Hoogwaardige kwaliteit keramiek
  • Eigentijds design door gerenommeerde ontwerper
  • Duurzaam met een levenslange garantie
  • Verkrijgbaar met innovatieve spoeltechniek Duravit Rimless®
  • Verkrijgbaar met antibacteriële glazuurlaag HygieneGlaze
  • Gepresenteerd in vier verschillende badkamerstijlen: Minimal, Monochrome, Pop en Boho
  • Nieuw: meubels verkrijgbaar met (metaal)kleurige handgrepen voor de perfecte match met uw kranen

{{sanidrome:gallery id=7 type=2}}

Minimalistisch design met D-Neo Minimal

Bij badkamerstijl Minimal gaat het om minimalisme en afschaffen wat overbodig is, waardoor de badkamer omgetoverd wordt tot een oase van rust. De hoge kast met glazen schappen en onderkast met open schappen en schuiflade in zwart eik zijn een lust voor het oog en bieden veel opbergruimte. De asymmetrische wastafel met opleg is het hoogtepunt van D-Neo en is kenmerkend door de opstaande rand, zoals bij alle wastafels en fonteintjes van deze eigentijdse badkamercollectie.

{{sanidrome:gallery id=2 type=3}}

Een passend geheel met D-Neo Monochrome

D-Neo Monochrome valt op door zijn holistisch karakter en past ideaal in uw persoonlijke badkamerstijl. Ook hier bieden de halfhoge kast en onderkast met lades veel opbergruimte. De royale opzetwastafels geven uw badkamer een moderne uitstraling en zijn verkrijgbaar in twee breedtes, namelijk ovaal en rond. Het spoelrandloze toilet van D-Neo past in het geheel en is verkrijgbaar in wand- en staande versie én met antibacteriële keramiekglazuur HygieneGlaze.

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Opberggemak voor klein en groot met D-Neo Pop

De D-Neo wastafel, met kenmerkende opstaande rand, heeft een mat witte onderkast met twee schuiflades met ergonomisch gevormde handgrepen in diamantzwart. Optioneel verkrijgbaar met lade-indeling voor een praktische indeling voor al uw toiletspullen. De mat witte hoge kast met vijf glazen schappen is zowel stijlvol als praktisch. Samen met de spiegelkast heeft u maximale opbergruimte en past D-Neo Pop ideaal in een kleine én grote badkamer.

{{sanidrome:gallery id=4 type=3}}

Mooi en functioneel met D-Neo Boho

D-Neo is gemaakt voor het dagelijks leven en voor alle facetten van het gezinsleven. De combinatie van duurzaam keramiek met functionaliteit, hygiëne en praktische opbergruimte maken deze badkamercollectie van Duravit ideaal. Badkamerstijl Boho laat dit zien met een breed badkamermeubel met open schappen in het midden, twee ronde opzetwaskommen en twee ruime schuiflades met bijpassende binnen-indeling voor veel opbergruimte voor het hele gezin. De toiletten van D-Neo in wand- en staande variant zijn uitgerust met Duravit Rimless® spoeltechnologie en verkrijgbaar met antibacteriële HygieneGlaze keramiekglazuur voor extra schoonmaakgemak en hygiëne.

{{sanidrome:gallery id=5 type=3}}

Bekijk de badkamercollectie van Duravit bij Sanidrõme Thijssen

Benieuwd naar de badkamercollectie D-Neo van Duravit? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Thijssen. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur.

publicatiedatum: 25 jul 2023

Alle Sanidrõme showrooms