Moodboard maken

Maak online een moodboard van uw nieuwe badkamer

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Een leuke uitdaging waarbij het opdoen van badkamerinspiratie en ideeën een belangrijke start is. Maak nu eenvoudig een moodboard op de website van Sanidrõme Thijssen door op het hartje te klikken in alle afbeeldingen als u deze mooi vindt.

U vindt alle afbeeldingen onder Inspiratie en Badkamers. Bekijk ons uitgebreide assortiment en de door Sanidrõme Thijssen gerealiseerde badkamers. Maak vervolgens een account aan of log in om uw moodboard op te slaan, te delen, te downloaden of door te sturen aan de showroom van Sanidrõme Thijssen.

Handige tips voor het maken van een moodboard

Weet u al welke badkamerstijl het beste past bij uw persoonlijke smaak? Verzamel verschillende afbeeldingen van wat u mooi vindt en probeer op die manier de rode draad tussen de verschillende stijlen te ontdekken. Bekijk ook eens onze badkamertrends voor meer inspiratie en ideeën of ontdek vast welke badkamertegels u kunt visualiseren in uw nieuwe badkamer.

Neem uw moodboard mee naar onze showroom

Als uw moodboard klaar is, kunt u die meenemen naar onze showroom. Onze badkamerexperts nemen graag de tijd om deze met u door te nemen en u te voorzien van advies op maat. In de showroom vindt u diverse stijlen, tegels en badkamerproducten van kwaliteitsmerken in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen. De koffie staat klaar.

Alle Sanidrõme showrooms