Over Sanidrõme Thijssen

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Thijssen in Deurne

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Thijssen rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Thijssen

Eigenaren Patrick en zijn broer Edward Thijssen zijn nauw verweven met hun gerenommeerde familiebedrijf dat inmiddels al ruim 55 jaar bestaat. Hun ouders zijn in 1963 in Vlierden begonnen met een elektrotechnisch installatiebedrijf. In 1990 zijn Patrick en Edward toegetreden tot het bedrijf, waarbij Edward verantwoordelijk werd voor de elektrotak en Patrick voor de sanitairafdeling. Zus Mireille is badkameradviseur in de showroom. In 2000 is Sanidrõme Thijssen verhuisd naar een ruimere showroom in Deurne. Daar is Sanidrõme Thijssen inmiddels uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Thijssen houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Thijssen staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Thijssen u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Asten, Helmond en Vlierden

Uiteraard is Sanidrõme Thijssen niet alleen in de gemeente Deurne actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Asten, Helmond en Vlierden. 

Thijssen Elektro

Naast complete badkamers kunt u bij Sanidrõme Thijssen ook terecht voor elektrotechnisch installatiewerk vanuit installatiebedrijf Thijssen Elektro. Zij houden zich bezig met de levering en aanleg van elektrotechnische installaties in woningen (zowel particuliere als seriematige projecten) en utiliteit. Daarnaast kunnen zij u van dienst zijn met verlichting, datanetwerken, domotica, inbraakbeveiliging, toegangscontrole, CCTV-camerabeveiliging, brandmeldinstallaties, noodverlichting, stofzuiginstallaties en zonnepanelen. Bezoek voor meer informatie de website: www.thijssenelektro.nl  

{{gallery id=4 type=5}}

Alle Sanidrõme showrooms