Wij zijn Sanidrõme

Samen, is ook echt samen bij Sanidrõme!

2024 is het jaar dat Sanidrõme 31 jaar bestaat. Een coöperatieve vereniging waar vakmanschap hoog in het vaandel staat en een installateur echt installateur is. Met alles wat daarbij hoort. En dat is alles behalve ‘gedoe’. Want Sanidrõme neemt als vereniging vanuit het hoofdkantoor alle ‘ellende’ bij haar installateurs weg. Vanuit een soft-franchise gedachte is Sanidrõme als badkamerformule in 1993 opgericht door een zevental rasechte ‘vakidioten’. Met succes, want dertig jaar later zijn wij één van de meest geliefde badkamerformules die niet alleen van, maar er vooral ook voor de installateur met badkamershowroom is.

Samen is bij Sanidrõme namelijk ook echt samen. Als coöperatieve vereniging ontzorgen en ondersteunen wij al onze leden met doordachte marketingconcepten, slimme social media strategieën, een uitgebalanceerd assortiment, maar bijvoorbeeld ook met een uitgekiend employer branding (personeelswerving) programma. In goede samenspraak met de leden die zitting hebben in de assortimentscommissie, communicatiecommissie of het bestuur. Definitieve keuzes worden uiteindelijk in de ledenvergadering gemaakt middels stemming. Een werkwijze die in letterlijke zin verenigt en iedereen inspraak geeft.

{{sanidrome:gallery id=1 type=6}}

Het nieuwe bestuur v.l.n.r & v.b.n.b.: Ellen Adriaanse - van de Ven, Sanidrõme van de Ven | Eddy Pennings, Sanidrõme Pennings | Michiel Huisman, Sanidrõme Huisman | Henk-Jan Beishuizen, Sanidrõme het Badhuis

In 2022 is er door de leden van Sanidrõme een nieuw bestuur gekozen. Een bestuur waarin een mooie mix van generaties zitting heeft, die misschien wel zo kenmerkend is voor ons als vereniging. We willen tenslotte vooruit en dat betekent ook dat er ruimte is voor een volgende generatie in het familiebedrijf. Het bestuur wordt in haar dagelijkse werkzaamheden ondersteund, geadviseerd en bijgestaan door onze marketing en communicatiemanager, Nancy van Oirschot (marketing assistent), Ellen Rotgans (showroomadvies & assortiment), Elise Moerman (ledensupport) en door Sander Hengeveld in de rol van accountmanager. Vijf ervaren professionals die vorm en inhoud geven aan de coöperatieve vereniging Sanidrõme. Dus als u meer wilt weten over ons... dan volstaat een enkel telefoontje aan één van hen. Wie weet wat 2024 voor u in petto heeft.

Ontdek wat Sanidrõme voor u betekent

Wilt u meer weten over de formule Sanidrõme en wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan of maak een afspraak met Sander Hengeveld via hengeveld@sanidrome.nl of via tel. 06-21 43 68 62. Hij vertelt het u graag.

Alle Sanidrõme showrooms