Mooie bedieningsplaten van Geberit met slimme functies

De bedieningsplaat is het enige dat u van een inbouwreservoir ziet. Opvallend of juist niet. Wat uw smaak ook is, er is altijd een bedieningsplaat dat in uw badkamer of toilet past: met ronde of vierkante druktoetsen, in verschillende kleurcombinaties en materialen, volledig wit, zwart of in betonlook. Geberit bedieningsplaten onderscheiden zich niet alleen met mooie looks, maar ook door slimme functies zoals:

  • Toiletstickhouder voor fris water bij elke spoeling als alternatief voor het toiletblok
  • Vlakke inbouw in de betegelde wand
  • Oriëntatieverlichting voor ‘s nachts
  • Touch-free spoelactivering
  • Een inleg met eigen ontwerp
  • DuoFresh geurzuivering voor frisse lucht op het toilet

Bedieningslaten in verschillende kleuren

Wanneer u uw badkamer ontwerpt, wilt u dat alles perfect op elkaar is afgestemd. Geberit biedt daarom bedieningsplaten die qua kleuren en materialen aansluiten op de huidige badkamertrends. Zo kunt u kiezen voor een bedieningsplaat van glas of hoogwaardig kunststof, met gekleurde designringen of -stroken (druktoetsen), in de kleuren wit, zwart, roodgoud, chroom, zwartchroom, messing, houtlook, betonlook of natuurlijke tinten. Vind de bedieningsplaat die perfect in uw badkamer past.

Uw bedieningsplaat op maat ontworpen

Uw badkamer, uw ontwerp. Creëer een badkamer als geen ander met een ontwerp dat helemaal van u is. Geef uw badkamer een persoonlijke touch met een inleg naar eigen keuze. Gebruik oppervlakken die perfect op uw badkamer zijn afgestemd of kies uw favoriete foto. Laat u adviseren door uw Sanidrome badkameradviseur.

Spoelen zonder aanraken

Elektronische hygiëne. Uit recente onderzoeken is gebleken dat steeds meer mensen het bezwaarlijk vinden om de spoeling handmatig te activeren. Daarom biedt Geberit sanitairtechniek met touch-free spoelactivatie, die met infrarood bewegingssensoren geactiveerd wordt. Het enige wat nodig is, is een elektra aansluiting. Uiteraard worden de inbouwreservoirs met touch-free bedieningsplaten vakkundig geïnstalleerd door de vakmannen van Sanidrõme Thijssen.

Ontdek de bedieningsplaten van Geberit bij Sanidrõme Thijssen

Wilt u meer weten over de sanitaire producten en bedieningsplaten van Geberit of wilt u deze zelf ervaren? Kom dan naar de showroom van Sanidrõme Thijssen en maak een afspraak met één van onze badkamerexpert. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw Geberit product vakkundig, zodat u er vele jaren van kunt genieten.

publicatiedatum: 21 jun 2022

Alle Sanidrõme showrooms