Nieuwste collecties Villeroy & Boch Tegels

Badkamertegels zijn absolute sfeermakers. Daarnaast zijn tegels ook de meest ideale afwerking voor wanden en vloeren in de badkamer en het toilet. Kwalitatief hoogwaardige tegels zijn duurzaam, makkelijk te reinigen, hygiënisch en vormen een waterdichte deklaag. Essentieel in iedere badkamer. De badkamertegels van Villeroy & Boch voldoen glansrijk aan al deze criteria en hebben bovendien een unieke, onderhoudsvriendelijke toplaag (CeramicPlus) voor nog eens extra schoonmaakgemak. Bij Sanidrõme Thijssen vindt u altijd de nieuwste collecties Villeroy & Boch tegels.

{{sanidrome:gallery id=1 type=7}}

Steen- en houtdesigns in één tegelserie gecombineerd: Code 2

Met de tegelcollectie Code 2 kunt u uw badkamer inrichten met één en dezelfde tegelserie. Villeroy & Boch Tegels combineerd drie sterke steenlooks met een levendig houtdesign binnen één tegelcollectie voor een onweerstaanbaar creatief geheel. De warme kleuren houtlooktegels en de tamelijk koele tinten van de door populaire natuursteen geïnspireerde tegels zijn zodanig op elkaar afgestemd dat ze geheel naar eigen invulling met elkaar gecombineerd kunnen worden. Ook verkrijgbaar in grootformaten 60 x 120 cm, 80 x 80 cm en 60 x 60 cm voor indrukwekkende oppervlakken met weinig voegen.

{{sanidrome:gallery id=4 type=2}}

Tegelcollectie Merida met subtiele kleurstructuur en 3D decortegels

Geïnspireerd door de antieke gebouwen uit de Romeinse tijd heeft de nieuwe tegelcollectie Merida van Villeroy & Boch een subtiele, onregelmatige kleurstructuur en fijne marmering. De grote wandtegels verspreiden in lichte kleuren een vriendelijke sfeer in de badkamer. Met een golfachtige, driedimensionaal, aangenaam aanvoelend reliëf brengen de bijpassende decortegels extra “schwung” op de muur.

{{sanidrome:gallery id=5 type=2}}

CeramicPlus en Vilbostone: Villeroy & Boch Tegels met praktische extra’s

Villeroy en Boch Tegels heeft een procedé ontwikkeld waardoor het oppervlak van keramische wandtegels duurzaam wordt veredeld met CeramicPlus. Hierdoor kunnen vuildeeltjes zich nauwelijks hechten en druipt vuil samen met water in grote druppels van de badkamertegels af. Een gelijksoortige innovatie betreft Vilbostone. Voorzien van deze beschermlaag zijn ook ongeglazuurde vloertegels van Villeroy en Boch resistent tegen vuil en vlekken. Villeroy en Boch tegels met CeramicPlus en Vilbostone zijn dus heel gemakkelijk in onderhoud!

{{sanidrome:gallery id=2 type=5}}

Vakkundig verwerkt door de eigen tegelzetters van Sanidrõme.

Waarom kiezen voor tegels van Villeroy & Boch Tegels

Naast kwaliteit en stijlvolle designs biedt Villeroy & Boch Tegels u vele voordelen:

  • Uitgebreide collectie badkamertegels in verschillende formaten, stroken en mozaïeken
  • Resistent tegen vuil en vlekken door Vilbostone beschermlaag
  • Vuilafstotend door duurzame CeramicPlus-toplaag
  • Hoogwaardige productkwaliteit en goede service
  • XXL formaat tegelplaten (zelfs tot 120x260) voor een bijna naadloze verwerking in uw badkamer

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Bekijk de collecties Villeroy & Boch Tegels bij Sanidrõme Thijssen

Benieuwd naar de collecties van Villeroy & Boch Tegels? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Thijssen. Hier vindt u de nieuwste tegelcollecties in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen én in de vele tegelkasten. Wilt u advies op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur. Graag tot ziens in de betere badkamer!

publicatiedatum: 06 feb 2024

Alle Sanidrõme showrooms