Perfect liggen en optimaal genieten in de baden van Xenz

Baden in warm water is voor veel mensen het ultieme moment voor ontspanning. Om u optimaal te laten genieten biedt Sanidrõme Thijssen u, met de baden van Xenz, verschillende luxe en comfortabele opties en veel keuze in modellen, stijlen, formaten en kleuren.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Vrijstaande baden of ruimte besparen

Een vrijstaand bad geeft uw badkamer of slaapkamer een exclusieve uitstraling. Ook wanneer u geen grote badkamer heeft, biedt Xenz een oplossing met een inbouwbad, ruimtebesparend bad, hoekbad of half vrijstaande bad.  

{{sanidrome:gallery id=2 type=3}}

Baden met een whirlpoolsysteem

Maak van uw bad uw persoonlijke wellness oase met een whirlpoolsysteem van Xenz met ingebouwde luchtjets voor optimale ontspanning of waterjets voor een heerlijke massage. En wat dacht u van kleurverlichting in bad voor extra sfeer en een positief effect op uw geestelijke welzijn. Nu beschikbaar met bijna onzichtbare jets, afgewerkt in glanzend of mat in wit of zwart.  

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Gekleurde baden en Solid Surface

De baden van Xenz zijn in verschillende kleuren en hippe bicolor uitvoeringen met een witte binnenzijde en een buitenzijde in een mooie kleur passend bij de kleuren van uw badkamer. Voor extra luxe en comfort kiest u voor een innovatieve Solid Surface bad, met een dubbelwandig systeem waardoor het water lekker lang warm blijft. Bovendien is het materiaal vuilafstotend voor extra schoonmaakgemak, krasvast en zo licht als een veertje.

{{sanidrome:gallery id=4 type=3}}

Kom proefliggen in de baden van Xenz bij Sanidrõme Thijssen

Benieuwd naar de baden van Xenz? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Thijssen en kom proefliggen in de verschillende baden. Maak hiervoor een afspraak met onze badkameradviseur. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 11 jun 2024

Alle Sanidrõme showrooms