Perfectie tot in detail met de kranen, douches en accessoires van KEUCO

De badkamerproducten van KEUCO zijn niet alleen prachtig, maar staan ook voor eersteklas design, nauwgezet vakmanschap, perfecte functionaliteit en hoogwaardige kwaliteit. Wat ons betreft de basisprincipes voor de betere badkamer. Ontdek de verschillende kranenseries in stijl en kleur met mengkranen en thermostaatkranen voor de wastafel, douche en bad. Uiteraard met bijpassende douchesets. En als finishing touch heeft u volop keuze in (passende) stijl en kleur met de accessoires van KEUCO voor uw badkamer of toiletruimte.

Indrukwekkend minimalistisch design met EDITION 11

De kranen en accessoires uit de serie EDITION 11 van KEUCO hebben een strak en minimalistisch design en vormen dé blikvangers in elke badkamer. Minder is meer met de strakke contouren en zuivere oppervlakken en bieden u alle vrijheid bij het samenstellen van uw droombadkamer. Nu ook verkrijgbaar in matzwart met BLACK SELECTION en passend te combineren met de serie IXMO.   

IXMO design is onbeperkte vrijheid in variatie

Serie IXMO kranen en douchesets van KEUCO is speciaal ontworpen met het oogpunt op “minder is meer”. Het minimalistisch design biedt optimale, samengevoegde functionaliteit voor douche, badkuip en wastafel en geeft u alle vrijheid om uw persoonlijke stijl maximaal door te voeren in uw badkamer. Verkrijgbaar in de kleuren chroom, rvs, aluminium, geborsteld brons, -nikkel en -zwart chroom én in matzwart. 

Perfect passende accessoires met de serie REVA

De praktische badkameraccessoires staan niet op de voorgrond, maar u merkt het meteen als ze er niet zijn. De serie REVA van KEUCO bestaat uit accessoires voor de badkamer en toiletruimte waarbij perfectie tot in detail centraal staat. Neem bijvoorbeeld de zeepdispenser: praktisch met één hand te bedienen van onderaf, zodat deze niet nat wordt. Ontdek zo alle accessoires zoals de doucheplanchet met wisser, handdoekhouders met één of twee beugels, toiletrolhouder met of zonder planchet, reserverolhouder en toiletborstelset met druppelreservoir voor altijd een droge borstel. Ook verkrijgbaar in matzwart met BLACK SELECTION!

Zwarte kranen, douches en accessoires met BLACK SELECTION

Stijlvol, elegant en extravagant tegelijkertijd. De diepzwarte, zijdematte oppervlakken van de kranen, douches en accessoires uit de BLACK SELECTION van KEUCO maken indruk dankzij hun prachtige diepe kleur die de badkamer een luxueuze flair geeft. Een speciale toplaag maakt ze ongevoelig voor vlekken, duurzaam en onderhoudsvriendelijk.

Ontdek de kranen, douches en accessoires van KEUCO bij Sanidrõme Thijssen

Benieuwd naar de collectie kranen, douchesets en accessoires van KEUCO? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Thijssen en maak een afspraak met één van onze badkameradviseurs. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 06 jun 2024

Alle Sanidrõme showrooms