Trends in badkamerradiatoren met Vasco

Als het gaat om het verwarmen van het huis, streeft Vasco naar een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. Niemand wil concessies doen op het gebied van comfort, maar we willen ook niet inleveren op stijl en design. Dat geldt niet alleen in de woonkamer of slaapkamer, maar vooral ook in de badkamer. De radiatoren van Vasco staan bekend om zijn hoogwaardige verwarmingsoplossingen, die zowel efficiënt als visueel aantrekkelijk zijn.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Welke radiatoren zien we momenteel in de badkamers

Momenteel is er vanalles aan het veranderen op het gebied van radiatoren in de badkamer. Badkamers zijn niet langer uitgerust met alleen een klassieke warmwaterradiator, maar ook steeds vaker met een elektrische radiator. Er is ook een verschuiving naar radiatoren met vlakke en smallere vooroppervlakken om de warmtestraling te verhogen. Vandaag de dag wordt de radiator niet alleen meer gebruikt om de badkamer te verwarmen, maar gebeurt dit vaak in combinatie met vloerverwarming. De designradiator voor in de badkamer wordt steeds meer ingezet om bij te verwarmen of om uw handdoek en/of badjas voor te verwarmen of te drogen. 

{{sanidrome:gallery id=2 type=5}}

Hybride of elektrisch bij-verwarmen met de radiatoren van Vasco

Het elektrisch verwarmen van een badkamer is niet meer perse zuiniger als het verwarmen met centrale verwarming. Daarom wordt er momenteel heel veel gekozen voor verwarmen met een hybride radiator. Hybride radiatoren bewijzen hun nut vooral in ruimtes die snel opgewarmd moeten kunnen worden, zoals de badkamer. Wilt u de badkamer net voordat u gaat douchen (bij)verwarmen, zodat het heerlijk aangenaam is als u de douche weer uit komt, dan kan dat perfect met een elektrische of hybride radiator. Elektrische verwarming genereert snelle stralingswarmte wat ideaal is als tijdelijke bijverwarming. Vraag uw Sanidrõme badkameradiseur om deskundig advies!

{{sanidrome:gallery id=4 type=2}}

Stijlvol design voor elke badkamer

Naast functionaliteit hecht Vasco veel belang aan esthetiek. De radiatoren van Vasco zijn verkrijgbaar in een breed scala aan stijlvolle ontwerpen en afwerkingen die perfect passen bij elke badkamer. Of u nu houdt van een moderne, minimalistische look of juist een klassieke uitstraling prefereert, Vasco heeft radiatoren die aan uw smaak voldoen. Met strakke lijnen, elegante vormen en hoogwaardige materialen zijn Vasco-radiatoren niet alleen een bron van warmte, maar ook een aanvulling op uw nieuwe badkamer.

{{sanidrome:gallery id=3 type=3}}

Waarom kiezen voor een Vasco badkamerradiator?

Naast het snel verwarmen van uw badkamer bieden de designdiatoren van Vasco u vele voordelen:

  • Genereert snelle stralingswarmte, wat ideaal is voor het (bij)verwarmen van uw badkamer
  • Functioneert tevens als handdoekhouder of -warmer
  • Automatisch instelbaar en makkelijke bediening met eenvoudige app
  • Ruim assortiment radiatoren in verschillende modellen, vormen en kleuren, passend bij uw persoonlijke badkamerstijl

{{sanidrome:gallery id=5 type=2}}

Bekijk de badkamerradiatoren van Vasco bij Sanidrõme Thijssen

Benieuwd naar de badkamerradiatoren van Vasco? Laat u inspireren in onze showroom. Daar vindt u veel designradiatoren in verschillende badkameropstellingen. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur. Graag tot ziens.

publicatiedatum: 08 jun 2023

Alle Sanidrõme showrooms