Vijf inspiratie tips op weg naar uw ideale badkamer

Heeft u plannen voor een nieuwe badkamer? Dan is het opdoen van badkamerinspiratie ontzettend belangrijk. Maar ook om vast te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn met de beschikbare ruimte. Sanidrõme Thijssen helpt u graag op weg met vijf inspiratie tips die u helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer.

Bekijk onze voorbeeld badkamers

Als klant wilt u kiezen uit verschillende stijlen, kleuren en producten. Praktijkvoorbeelden zijn daarbij handig om u te laten inspireren. Onze vakmensen hebben door de jaren heen een heleboel badkamers gerealiseerd, die wij vervolgens voor u hebben verzameld. Onze voorbeeldbadkamers zijn onderverdeeld in verschillende thema’s, zodat u precies weet wat voor een stijl u kunt verwachten. Houdt u van ‘Marmerlook’ of voelt u meer voor ‘Modern Oosters’? Of wilt u op het gebied van kleur geïnspireerd worden met ‘Genereus Grijs’ of ‘Modern zwart groen’?

Maak zelf een 3D ontwerp

Met de Sanidrõme online badkamerplanner kunt u eenvoudig zelf aan de slag om uw ideeën vast in 3D te visualiseren. Hierbij kunt u spelen met de beschikbare ruimte, waarbij u rekening houdt met vaste gegevens zoals ramen, de deur en eventueel schuine kanten. Deze online tool is eenvoudig te gebruiken (idealiter op een pc of laptop): kies een ruimte, plaats de gewenste elementen, kies een kleurenpalet voor het tegelwerk en bekijk uw badkamerontwerp in 3D.

Maak eenvoudig online een moodboard

Onze nieuwste tool is het maken van een moodboard, waarmee u uw favoriete foto’s eenvoudig verzamelt in één moodboard door op het hartje te klikken in de afbeeldingen als u deze mooi vindt. Bekijk online ons assortiment en de door ons gerealiseerde badkamers en verzamel zo al uw badkamerinspiratie in één overzicht. Deel uw moodboard met familie, vrienden én met uw Sanidrõme badkameradviseur. Bij het eerste kennismakingsgesprek weten we direct hoe uw ideale badkamer er uit mag komen zien.

Download ons inspiratiemagazine BadkamerBreed

De nieuwe editie van ons inspiratiemagazine BadkamerBreed is nu verkrijgbaar! Dit 164 pagina tellende magazine haalt u gratis op in onze showroom. Of download eenvoudig de online versie! In het magazine vindt u een greep uit ons assortiment, ontwerptips, badkamer- en toiletreportages en nuttige informatie die u helpen bij het samenstellen van uw ideale badkamer en/of toiletruimte.

Bekijk onze badkamers en toiletten op Pinterest

Uiteraard is Sanidrõme ook te vinden op social media, waaronder Pinterest. Laat u inspireren door ons assortiment en nog meer gerealiseerde badkamers en toiletten. Bewaar uw favorieten afbeeldingen (pins) en voeg ze toe aan uw (mood)bord. Ons Pinterest account is actueel, zodat wij u kunnen voorzien van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van sanitair en tegels.

publicatiedatum: 18 jan 2022

Alle Sanidrõme showrooms