Het toilet

Wat voor toilet kiest u?

Ook in geval van de toiletpot zelf heeft u veel te kiezen. Wilt u een staand of een hangtoilet? Een rond of vierkant model? In trendy mat wit, industrieel mat zwart of tijdloos hoogglans wit keramiek? En wat dacht u van de nieuwste innovaties voor extra schoonmaakgemak zoals een rimless toilet zonder spoelrand? Of een comfortabel wellness toilet zoals een luxe douchewc? En uiteraard kunt u bij Sanidrõme Bruins het design van het toilet ook nog 100% afstemmen op dat van de wastafel of het fontein door binnen dezelfde collectie te blijven.

Slimme toiletoplossingen

Juist omdat de ruimte vaak beperkt is, dient het toilet slim te worden ingericht. Daarvoor biedt Sanidrõme Bruins ook volop mogelijkheden in compact ‘xs’ formaat. Zo’n verkort toilet is minder diep en dus een populaire, ruimtebesparende oplossing in de toiletruimte of kleinere badkamer met behoud van beenruimte. Het zitcomfort wordt door Sanidrõme Bruins gegarandeerd met de juiste toiletzitting. Dankzij ‘softclose’ daalt de wc-bril geruisloos neer op het toilet. Met ‘quick release’ haalt u de toiletzitting eenvoudig van het toilet tijdens het schoonmaken. En met een super dunne ‘slim seat’ zitting kiest u voor een elegante deksel op uw toilet.

Een modern toilet is hygiëne kampioen

Hygiëne is onmiskenbaar dé populairste trend voor het toilet. Innovaties die schoonmaken van uw nieuwe toilet vergemakkelijken en optimale hygiëne en frisheid garanderen zijn:

  • Een rimfree, rimless of DirectFlush toilet zonder spoelrand. Zonder spoelrand zijn er geen plekken waar vuil kan hechten en is de hele binnenkant van de toiletpot eenvoudig stralend schoon te houden.
  • Een glad, vuilafstotend oppervlak waardoor alle vloeistof als parels richting de afvoer wegspoelt terwijl vuil en kalk direct meespoelen. 
  • Antibacterieel glazuur dat duurzaam tegen bacteriëngroei beschermt en gebruik van agressieve reinigingsmiddelen beperkt.
  • Het ViFresh toilet met geïntegreerde toiletblokhouder voor een frisse geur en hygiënische reiniging bij iedere spoeling.

Onze badkamerspecialist vertelt u graag meer over dit soort frisse innovaties van de nieuwste toiletten van Geberit, Duravit en Villeroy & Boch. Laat u verder inspireren en maak een afspraak in onze badkamershowroom.

Alle Sanidrõme showrooms