Urinoirs en bidets

Extra toilethygiëne

Denk bij de inrichting van uw nieuwe toilet of badkamer ook eens aan een urinoir of een bidet naast uw toilet. Een urinoir wordt ook wel het mannentoilet genoemd. Dit maakt het urinoir dus een welkome aanvulling in de toiletruimte van een mannenhuishouden. Een bidet kan het best worden omschreven als zitbadje voor reiniging van het onderlichaam en is de voorloper van de moderne douchewc. Een bidet naast uw toilet is dus een aanrader voor wie van extra intieme hygiëne houdt. Voor een mooie bidetkraan en handige accessoires bij uw bidet kunt u uiteraard ook bij Sanidrõme Bruins terecht.

Ook een urinoir in uw toilet?

Een urinoir kent u vast wel van de horeca maar wordt ook steeds vaker in de nieuwe toiletruimte thuis geïnstalleerd door Sanidrõme Bruins. Want een urinoir kan hygiënischer zijn dan een toilet. Ook bespaart een urinoir op het waterverbruik en is een urinoir makkelijker schoon te maken. Een urinoir met deksel en dezelfde hygiënische innovaties zoals het moderne toilet, oogt behalve fris ook nog eens heel mooi in uw toiletruimte. De badkamerspecialisten van Sanidrõme Bruins adviseren u graag verder over dit soort ‘thuis’ urinoirs van Geberit, Duravit en Villeroy & Boch.

Of liever een bidet in de badkamer?

Een bidet is een hygiënische aanvulling naast het toilet in de badkamer. Wellicht heeft u dit comfort al eens ervaren in een hotel in Zuid-Europa. Op een bidet kunt u uw onderlichaam met een zachte waterstraal reinigen. Zo zorgt een bidet dus voor optimale hygiëne en reinheid na uw toiletbezoek maar zonder de extra functies van een douchewc.

Sanidrõme Bruins heeft bidets van Geberit, Duravit en Villeroy & Boch in het assortiment. Het design hiervan is stijlvol afgestemd op de toiletten van deze topmerken. Wilt u meer weten over de verschillen tussen een bidet en een douchewc? Kom dan voor persoonlijk advies over reiniging van uw onderlichaam naar de showroom van Sanidrõme Bruins.

Alle Sanidrõme showrooms