Villeroy & Boch Sanitair

Villeroy & Boch, jarenlange traditie van ambacht, stijl en innovatie

Al eeuwenlang combineert Villeroy & Boch ambachtelijke precisie, volmaakte stijl en innovatieve techniek voor badkamercollecties van de hoogste kwaliteit, die uw leven verrijken en u elke dag ontspanning geven. En dan jarenlang! Het merk Villeroy & Boch heeft een zeer uitgebreide collectie badkamer- en wellnessproducten, waarbij we onderscheid maken tussen de merken Villeroy & Boch Sanitair én Villeroy & Boch Wellness.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Villeroy & Boch Sanitair

Binnen het assortiment van Villeroy & Boch Sanitair biedt Sanidrõme Bruins u hoogwaardig badkamerkeramiek zoals wastafels, fonteinen, toiletten, urinoirs en bidets. Het succesvolle design van dit keramiek wordt gecombineerd met de hoogste kwaliteit. Geselecteerde materialen en uitgebreide productieprocessen zorgen voor een lange levensduur met een consistent hoge productkwaliteit.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Waarom kiezen voor de badkamerproducten van Villeroy & Boch Sanitair

Naast topkwaliteit en eeuwenlange kennis, ambacht en innovatie biedt Villeroy & Boch Sanitair u vele voordelen:

  • Consistent hoge productkwaliteit met een lange levensduur
  • CeramicPlus: veredelde toplaag voor hygiënische zuiverheid van uw keramiek
  • AntiBac: innovatieve toplaag met antibacteriële werking
  • Indrukwekkende dunne wanddiktes mogelijk door TitanCeram (nog sterker materiaal)
  • Uitgebreide collectie badkamerkeramiek voor iedere badkamerstijl, in verschillende vormen en maten
  • Toiletten in elegant design, met uitstekend zitcomfort en ViFresh geïntegreerde hygiënische oplossing voor extra frisheid
  • De nieuwste generatie toiletten zonder spoelrand: DirectFlush voor optimale hygiëne, snelle en grondige reiniging, perfect vormgeving voor efficiënte en spatvrije spoeling.

{{sanidrome:gallery id=3 type=3}}

CeramicPlus voor hygiënische zuiverheid van uw keramiek

Als u van nog meer comfort wilt genieten, dan is de vuilafstotende CeramicPlus-toplaag aan te bevelen. Deze innovatieve ontwikkeling van Villeroy & Boch zorgt ervoor dat vuil en kalk zich amper hechten aan het oppervlak en worden direct mee weggespoeld. Dit beperkt de reiniging tot een aangenaam minimum en zorgt dat u meer tijd hebt voor de echt belangrijke dingen.

{{sanidrome:gallery id=4 type=2}}

Bekijk de badkamercollectie van Villeroy en Boch Sanitair bij Sanidrõme Bruins

Benieuwd naar de keramische badkamercollectie wastafels, fonteinen, toiletten, urinoirs en bidets van Villeroy & Boch Sanitair? Laat u inspireren en kom naar de showroom van Sanidrõme Bruins. Hier vindt u de nieuwste collectie sanitair in verschillende badkamer- en toiletopstellingen. Wilt u advies op maat? Maak dan vrijblijvend een afspraak met onze badkamerexpert.

{{sanidrome:gallery id=5 type=2}}

Alle Sanidrõme showrooms