Bij HSK kloppen kwaliteit, design en prijs

Familiebedrijf HSK, gevestigd in het hart van het Sauerland, staat als doucheoplossingen specialist garant voor uitstekende kwaliteit, tijdloos modern design en een optimale prijs/kwaliteitsverhouding. De eigen glasverwerking biedt een zeer hoog kwaliteitsniveau en grote flexibiliteit in de productie van douchewanden en douchecabines met als extra voordeel: snel, flexibel en op maat gemaakt met een kwaliteitsgarantie van 10 jaar.  

Douchewanden en douchecabines van HSK

Of u nu kiest voor een inloopdouche, een douchewand of een gesloten douchecabine; HSK heeft doucheoplossingen voor iedere ruimte en situatie. Een douchewand van HSK is gemaakt van veiligheidsglas en in vele uitvoeringen verkrijgbaar. De HSK douchewanden zijn uitgerust met verschillende profielen, scharnieren, handgrepen, glas en vormen, waarbij onderscheid wordt gemaakt in:

  • Walk-In inloopdouches
  • Profielloos met minimale profielen
  • Profielarm met comfortabele details als glasvlakke scharnieren
  • Met profiel voor extra stevigheid en perfecte sluiting
  • Badwanden voor een spatwaterdichte oplossing op de badrand
  • Maatwerk leverbaar uit alle series, geheel afgestemd op uw wensen

Uw HSK douchewand eenvoudig te reinigen

Om uw glazen HSK douchewand of douchecabine helder te houden, is reinigen belangrijk. Dankzij details als glasvlakke scharnieren en gladde profielen kunt u water al eenvoudig wegvegen met een wisser. Voor extra behoud van het glas biedt HSK twee opties:

  • Edelglas een glascoating die aanhechten van zeep, vuil en kalk sterk reduceert.
  • TwinSeal een dubbele glasbehandeling dat het glas beschermt tegen kalk en vuil en zorgt voor een ultra helder zicht en transparantie. Hierbij hoeft u de glazen douchewand niet meer na elke douchebeurt droog te maken.

Zo blijft uw HSK inloopdouche, douchewand of gesloten douchecabine langer mooi!

Bad eruit, douche erin: ideaal met HSK RenoDeco

Met HSK RenoDeco wandbekleding krijgt uw badkamer of douche snel en eenvoudig een facelift. Speciaal voor bekleding van oude, beschadigde of ontbrekende betegeling in de badkamer of douche ontwikkelde HSK RenoDeco. Hèt ideale alternatief voor een complete of gedeeltelijke renovatie wanneer bijvoorbeeld het bad vervangen wordt voor een douche met comfortabele, drempelloze instap. RenoDeco wandpanelen zijn gemaakt van krasvast aluminium en worden voegvrij verwerkt. De panelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en decors en zijn waterafstotend en onderhoudsvriendelijk waardoor ideaal voor natte ruimten.    

De trend bad eruit, douche erin is met RenoDeco snel, zonder veel hak- en breekwerk en met een mooi eindresultaat te realiseren.

Bekijk de douchewanden van HSK bij Sanidrõme Bruins

Wilt u meer weten over de douchewanden van HSK of deze bekijken? Kom dan naar de showroom van Sanidrõme Bruins en laat u adviseren. Maak een afspraak met onze badkameradviseur.

Alle Sanidrõme showrooms