Vasco

Een Vasco radiator: de perfecte synergie tussen comfort en design

Vasco maakt al meer dan 40 jaar radiatoren met perfecte synergie tussen comfort en design en verwierf daarmee de positie van marktleider én trendsetter. Zo introduceerde Vasco (voorheen ook bekend onder de naam Thermic) laserlastechnologie voor radiatoren zonder zichtbare lasnaden en de middenaansluiting waarbij het designventiel één geheel vormt met de radiator. Elke Vasco radiator is het gevolg van continue innovatie met als resultaat een toonaangevend assortiment Vasco radiatoren. Niet alleen in de badkamer, maar ook in de keuken, woonkamer, hal of het toilet komt een Vasco radiator tot zijn recht. Optimale functionaliteit, een lange levensduur en stijlvol design is de vaste overtuiging van Vasco voor de vormgeving van een designradiator. Dat leverde Vasco ook heel wat designprijzen op.

{{sanidrome:gallery id=1 type=4}}

Vasco radiator van staal: de kracht van pure warmte

Stalen Vasco radiatoren zijn stuk voor stuk creaties van technici en ontwerpers die samenwerken om elke collectie tot in detail te perfectioneren. Met een unieke collectie Vasco radiatoren als resultaat. Variërend van een Vasco radiator met horizontale, verticale, vierkante of afgeronde buizen tot een volledig vlakke of organisch afgeronde voorplaat. Het kleurenpallet waaruit u kunt kiezen voor een Vasco radiator is ongekend groot. Van matte natuurtinten tot metallic, trendy knalkleuren en uiteraard tijdloos mat of glanzend wit. De warmteafgifte van een stalen Vasco radiator is voelbaar aangenaam, het design is doordacht en tijdloos. 

{{sanidrome:gallery id=2 type=3}}

Uw handdoek voorverwarmen of drogen met een Vasco radiator

Een Vasco radiator met horizontale buizen heeft als voordeel dat u uw handdoek tussen de buizen kunt voorverwarmen of drogen. Een gewilde meerwaarde in de hedendaagse badkamer die steeds meer evolueert naar een ruimte waar comfort de norm is. De collectie Vasco handdoekradiatoren varieert van praktische handdoekdrogers zoals Malva tot stijlvolle designmodellen zoals Cocos Plus. Nieuw in de collectie is de elektrische handdoekradiator Bathline BB-EL. De ruimtetemperatuur stelt u snel en eenvoudig in dankzij een individuele thermostaat die zit voorgemonteerd op de radiator. Daarnaast beschikt de Bathline BB-EL over een BOOST functie, die het opwarmen versnelt en versterkt. Een Vasco radiator met een vlakke voorplaat of verticale buizen kan worden uitgebreid met handige accessoires om uw handdoek of badjas op te hangen en te drogen.

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Vasco radiator van aluminium: ecodesign in zijn puurste betekenis

Als het perfecte huwelijk tussen verwarming en vormgeving bestaat, dan is aluminium de gedroomde matchmaker. Vasco ontwikkelde een generatie aluminium radiatoren, waarbij alle unieke voordelen van aluminium 100% worden benut. En die voordelen zijn legio want aluminium:

  • is 100% duurzaam en recyclebaar
  • leent zich voor creatieve vormgeving
  • biedt optimale en snelle warmteafgifte
  • staat garant voor lang en duurzaam gebruik

{{sanidrome:gallery id=4 type=3}}

Bekijk de Vasco radiatoren bij Sanidrõme Bruins

Benieuwd naar de collectie designradiatoren en paneelradiatoren van Vasco? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Bruins en bekijk diverse radiatoren in verschillende badkameropstellingen. Wilt u meer weten over elektrisch verwarmen van uw badkamer? Maak dan een afspraak met een onze badkamerexpert voor advies op maat.

Alle Sanidrõme showrooms