Primabad

Primabad: voor de betere badkamer

Primabad verdiept zich al vele jaren in de wensen en behoeften van de dagelijkse badkamergebruikers en is daardoor een merk waar ontwikkeling op het hoogste niveau staat. Bij Sanidrõme Bruins bieden wij verschillende meubellijnen van Primabad voor zowel kleine als grotere badkamers. Bent u op zoek naar fraaie en praktische badkamermeubelen? Kom verschillende modellen van Primabad bekijken in onze showroom.

{{sanidrome:gallery id=1 type=3}}

Primabad geeft uw badkamer karakter

Het is natuurlijk geen overbodige luxe om uw badkamer te voorzien van passende meubelen. Naast voldoende opbergruimte, moet het een praktische indeling hebben, mooi zijn en kwaliteit uitstralen. De collecties van Primabad bieden dit alles. De badkamermeubelen worden vervaardigd met hoogwaardige materialen en voorzien van een onberispelijke afwerking. Met de badkamermeubels van Primabad geeft u uw badkamer een karakteristieke vormgeving en uitstraling.

{{sanidrome:gallery id=2 type=4}}

Doe inspiratie op bij Sanidrõme Bruins

De badkamermeubelen van Primabad worden gekenmerkt door kwaliteit, service en een lange levensduur. Wilt u kennismaken met de collectie van Primabad? Wij nodigen u graag uit in onze showroom. Hier staan diverse badkamer voorbeelden opgesteld, zodat u voldoende inspiratie kunt opdoen voor het creëren van uw droombadkamer!

{{sanidrome:gallery id=3 type=1}}

Alle Sanidrõme showrooms