8.5

Aan het einde van een drukke dag verlangt u vast wel eens naar een heerlijk warm en ontspannend bad. U geniet het meest van uw bad wanneer de badkuip volledig voldoet aan uw wensen. Maar hoe gaat u een bad kopen dat perfect bij u past?

Baden in alle soorten en maten

Een bad kopen is nog niet zo eenvoudig. De diversiteit in beschikbare baden is groot:

  • Vrijstaande badkuip
  • Hoekbad
  • Duobad (voor twee personen)
  • Ligbad
  • Zitbad
  • Bad op pootjes
  • Bubbelbad

De badkuip is de blikvanger in uw badkamer. Bij Sanidrõme vindt u kwaliteits baden met een aangenaam ligcomfort van A-merken, zoals Bette, Cleopatra en Villeroy en Boch. Er is keuze te over binnen het assortiment baden. Van rechthoekig ligbad, ovaal ligbad, hoekbad tot vrijstaande badkuip met grepen, kussentje, douchegedeelte of ergonomische rugwand. Daarnaast kunt u kiezen voor 1-persoons baden of 2-persoons baden. En als u van nog meer wellness wilt genieten, kunt u een bad kopen met een systeem, oftewel een bubbelbad of whirlpool. Als u in de badkuip wilt douchen, plaats dan een badwand om te voorkomen dat uw hele badkamer nat wordt.

Test uw favoriete badkuip uit

Schroom niet om te komen “proefliggen” in een bad in één van onze showrooms. Zo ontdekt u zelf wat voor u het meest comfortabele bad is. Want het gaat erom wat ú van uw bad verlangt en dat de afmeting past bij uw lichaamslengte. Gaat u een bad kopen, vraag dan bij onze badkamer adviseurs naar de mogelijkheden om de verschillende baden en bubbelbad systemen uit te proberen. Ook voor nader advies over een bad plaatsen of baden installeren kunt u bij ons terecht. Sanidrõme verzorgt de vakkundige installatie van uw bad.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.