Toiletinspiratie

De toiletruimte, hét toilet, de wc of zelfs “het kleinste kamertje” genaamd, is zeker niet onbelangrijk. Uit onderzoek blijkt namelijk dat men gemiddeld 50 minuten per week doorbrengt op het toilet. Dan is het wel zo fijn om plaats te kunnen nemen in een stijlvolle ruimte, voorzien van alle gemakken. Er valt een hoop te kiezen bij het inrichten van uw toiletruimte:

  • Een staand of hangend toilet? Rond of vierkant design?
  • Kiest u voor een douchewc of een spoelrandloos toilet?
  • Wilt u naast een wandcloset ook nog een urinoir?
  • Heeft u ruimte voor een meubeltje? Of kiest u voor een fontein?
  • De keuze in wand- en vloertegels is reuze.
  • Wilt u een spiegel op het toilet?
  • En vergeet de verlichting en accessoires niet!

Toilet inrichten, welke stijl past bij u?

Vaak wordt de toiletruimte in dezelfde stijl ingericht als de badkamer. Dit creëert eenheid en rust. Maar dat hoeft natuurlijk niet! Belangrijk is dat het past bij uw persoonlijke stijl. Houdt u van een stoere industriële stijl? Kies dan voor zwarte accessoires of zelfs een zwart toilet. Of wat dacht u van een tropisch tintje? Met een wandpaneel met tropisch decor of wandtegels geheel in junglestijl.

Tegeltje tegeltje aan de wand

Wie heeft de mooiste wc van heel het land? Tegels bepalen in grote mate de sfeer in uw toiletruimte. Combineer tegels op de vloer en de wanden en speel hierbij met kleur, afmeting, materiaal, reliëf, decor en eventueel mozaïek. En met de bedieningspanelen van Geberit vindt u altijd een bij uw tegels passende bedieningsplaat.  

Wat voor een toilet kiest u?

U heeft meer te kiezen dan u wellicht denkt. Een toilet is namelijk verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Kiest u bijvoorbeeld voor een staand of een hangend toilet? En wat dacht u bijvoorbeeld van een toilet zonder spoelrand? Of een luxe douchewc? Er zijn tal van mogelijkheden en Sanidrõme Hofland helpt u graag bij het maken van de juiste keuze uit onze topmerken Geberit, Duravit en Villeroy & Boch.

Toilet inspiratie bij Sanidrõme Hofland

U kunt zich naar hartenlust online inspireren. Bekijk ook ons assortiment toiletten en tegels of bezoek onze Pinterest pagina voor meer toilet inspiratie. Download het Sanidrõme inspiratiemagazine BadkamerBreed of haal de volledige editie op in onze showroom. Wilt u advies over uw toiletruimte? Onze badkamerexperts helpen u graag verder! Maak gerust een afspraak.

Alle Sanidrõme showrooms