Accessoires

The finishing touch

In uw nieuwe badkamer of toilet zijn accessoires met recht de finishing touch. Waar laat u anders uw handdoek, badlaken, glas, zeepdispenser, shampoofles, wisser, tandenborstel, toiletrol en, niet onbelangrijk, de reserve toiletrol? Met de juiste badkameraccessoires zijn rondslingerende toiletspullen verleden tijd en heeft u alles netjes opgeruimd en binnen handbereik. Naast accessoires in tijdloos chroom of stoer rvs heeft u bij Sanidrõme Hofland ook volop keuze uit accessoires in hippe trendkleuren zoals mat zwart, geborsteld brons en goud, nikkel of zwart chroom.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Alle badkamer accessoires in één stijl

Sanidrõme Hofland heeft een groot assortiment accessoires voor de badkamer en het toilet in veel verschillende stijlen. Van minimalistisch strak of industrieel tot en met organisch rond en klassiek. Uiteraard bieden deze collecties volop keuze uit gangbare accessoires zoals glashouders, zeepschalen, handdoekhaken, toiletrolhouders en toiletborstelhouders.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Maar daarnaast laat Sanidrõme Hofland u ook graag verrassend handige accessoires zien. Wat dacht u bijvoorbeeld van een vochtige doekjeshouder, een handige korf voor shampooflessen en douchegel in uw douchecabine, een toiletrolhouder mét planchet voor uw smartphone of een cosmetica/scheerspiegel met verlichting en vergroting? Of multifunctionele accessoires zoals een planchet met zeepdispenser én handdoekhaak of een douchekorf met geïntegreerde wisser? Kiest u alle accessoires in één stijl, passend bij de kranen en overige inrichting, dan ontstaat een afgestemd geheel en oogt uw badkamer of toilet tot in de puntjes doordacht.

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Accessoires met extra comfort

Naast een nette look en afgestemd design geven accessoires ook extra comfort in uw badkamer. Want van een comfortabel (neerklapbaar) zitje met rugsteun voor wie zittend wil douchen, een veilige greep voor stevig houvast bij het in- en uitstappen in bad en douche of zo’n handige greep naast het toilet krijgt toch iedereen een comfortabel en veilig gevoel? En uiteraard zonder concessies aan design. Dus wilt u ook een opgeruimde badkamer, een hippe toiletruimte of een douche met zitcomfort? Bezoek dan de showroom van Sanidrõme Hofland voor de uitgebreide collectie badkamer accessoires van Keuco en Geesa. De monteurs van Sanidrõme Hofland beschikken over het juiste gereedschap om deze accessoires meteen voor u te monteren.

{{sanidrome:gallery id=4 type=4}}

Alle Sanidrõme showrooms