Een vochtbestendig badkamer plafond

Vochtige ruimten vragen om vochtbestendige materialen. Dat geldt zeker voor het badkamer plafond. Daarom adviseert Sanidrõme Hofland een aluminium, MDF of spanplafond in uw badkamer. Want alleen zo’n plafond is vochtbestendig én onderhoudsvrij. En daarmee heeft u dus geen last meer van vocht en schimmel op uw plafond. Bovendien past een netjes afgewerkt plafond bijna onopvallend in iedere badkamer: van klassiek tot en met modern en klein of groot. Uiteraard monteren de vakmannen van Sanidrõme Hofland deze plafonds vakkundig in uw nieuwe badkamer.

{{sanidrome:gallery id=1 type=5}}

De voordelen van een aluminium plafondsysteem

Het meest ideale badkamerplafond is een aluminium plafondsysteem van Luxalon. Sanidrõme Hofland zet de voordelen van een aluminium plafond in uw badkamer graag voor u op een rij:

  • Vochtbestending en onderhoudsvrij
  • Overal in het plafond kunnen LED spots en bluetooth speakers worden ingebouwd
  • Alle leidingen worden onzichtbaar weggewerkt boven het plafond
  • Een aluminium plafond past qua maat en stijl perfect in alle badkamers

{{sanidrome:gallery id=2 type=4}}

Een strak spanplafond zonder naden

Wanneer u een egaal plafond wilt zonder naden, welke ook onderhoudsvriendelijk én vochtbestendig is, kiest u voor een spanplafond van KS Plafonds. Met keuze uit verschillende kleuren zoals mat wit, mat zwart, hoogglans wit, hoogglans zwart of hoogglans crème. Een spanplafond wordt direct onder het bestaande plafond gespannen, is geluiddempend en kan worden voorzien van plafond verlichting en accessoires zoals LED spots en strips, hanglampen, ventilatieroosters en speakers.

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Badkamer plafond met minimalistische uitstraling

Vanuit het plafond wordt uw badkamer sfeervol verlicht en van extra licht voorzien waar dat nodig is. Bijvoorbeeld boven de wastafel en in de douche. U kunt uitgebreid in bad gaan of meezingen onder de douche met uw favoriete muziek op de achtergrond. Leidingen zijn uit het zicht en blijven via het plafond toch altijd toegankelijk. En last but not least past een aluminium, MDF of spanplafond ook perfect in de eigentijdse badkamers van nu. Logisch dus dat Sanidrõme Hofland één van deze plafonds van Luxalon of KS Plafonds adviseert. Maak een afspraak in de showroom van Sanidrõme Hofland en ontdek de mogelijkheden van een aluminium, MDF of spanplafond in uw badkamer.

Alle Sanidrõme showrooms