Wij zijn Sanidrõme

De coöperatieve vereniging van, maar vooral ook vóór installateurs met een eigen badkamershowroom op niveau. Een hechte club ondernemers pur sang die vakmanschap bovenaan hun agenda heeft staan. Hoe fijn is het dan als u alles uit handen kunt geven waar u geen tijd voor heeft. Of… wat u liever aan professionals overlaat.

Vanuit Sanidrõme ondersteunen wij 25 gelijkgestemde sanitair specialisten, onder andere met succesvolle off- en online marketingcampagnes, assortimentskeuzes, centrale inkoopcondities, rendementsverbetering, inspirerende bijeenkomsten én sinds kort ook met werving van nieuw personeel.

Nieuw bij Sanidrõme: wij zoeken vakmensen voor u

Met een uniek ontwikkelde online vacaturemodule zijn alle vacatures van onze aangesloten ondernemers beter zichtbaar en vindbaar, ook via Google. Met als doelstelling om zo veel mogelijk goede sollicitanten te werven en direct te koppelen aan onze ondernemers wordt regionaal voor hen intensief online geadverteerd. Zonder kosten voor de ondernemers én met aantoonbaar succes!

Wilt u ook hulp bij het vinden van vakmensen? Wij vertellen het u graag!

Ontdek Sanidrõme, ontdek uw voordeel

Hieronder vindt u meer informatie over wat Sanidrõme voor u kan betekenen. Focus op wat u als ondernemer nog beter maakt en ontdek de kracht van onze coöperatieve aanpak. ONTDEK SANIDRÕME!

Terug naar Sanidrome.nl

Alle Sanidrõme showrooms