Over Sanidrõme Hofland

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme Hofland in Woudenberg

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme Hofland rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme Hofland

De voorouders van eigenaar Jan Hofland zijn in 1924 begonnen met een installatiebedrijf. Als één van de grondleggers stond de familie Hofland in 1993 aan de wieg van de landelijke formule Sanidrõme. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een allround installatiebedrijf met badkamer showroom. Jan heeft in 2007 met zijn vrouw Ellen het stokje overgenomen.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme Hofland houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme Hofland staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme Hofland u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Zeist, Leusden, Amersfoort en Utrecht

Uiteraard is Sanidrõme Hofland niet alleen in de gemeente Woudenberg actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Zeist, Leusden, Amersfoort en Utrecht.

Familiebedrijf Hofland Installaties

Naast complete badkamers is Sanidrõme Hofland met Hofland Installaties ook volwaardig installateur voor technische installaties voor zowel particulieren als bedrijven. Wij hebben ons in de afgelopen decennia gespecialiseerd in sanitair, centrale verwarming, gas- en waterinstallaties, riolering, zink- en dakwerk en ventilatietechniek. Ook adviseren wij u graag over de meest uiteenlopende installatietechnieken op het gebied van energiebesparing. Neem een kijkje op de website van Hofland Installaties: www.hofland-installaties.nl

Alle Sanidrõme showrooms