8.5

Het toilet mag dan wel het kleinste kamertje in huis zijn, maar is bepaald niet het onbelangrijkste. Bij het inrichten van uw toiletruimte valt veel te kiezen:

  • Wilt u een staand toilet of een hangend toilet?
  • Is schoonmaken van de wc niet uw favoriete klus? Overweeg dan een toilet zonder spoelrand, ook wel een rimfree toilet genoemd
  • Heeft u behoefte aan een urinoir naast uw wc pot?
  • Wenst u het comfort van een luxe wellness toiletdouche, zoals het Geberit Aquaclean toilet met onderdouche?
  • Kiest u voor een design fontein of heeft u ruimte in het toilet voor een toiletmeubel?

Juist omdat een toilet qua ruimte vaak beperkt is, dient het toilet slim te worden ingericht. En daar kan Sanidrõme u bij helpen

Ervaar comfort op uw toilet

Op het gebied van toiletcomfort staan de ontwikkelingen niet stil. Een toilet zonder spoelrand biedt extra schoonmaakgemak. Daarnaast kunnen toiletten voorzien worden van een onderhoudsvriendelijke beschermingslaag die het reinigen van de toiletpot makkelijk maakt en daardoor zorgt voor een optimale hygiëne. Dankzij nieuwe technieken in inbouwreservoirs en drukplaten kan direct de lucht gezuiverd worden. En met een geïntegreerde toiletblokjeshouder in de drukplaat zijn onhygiënische toiletverfrissers in de toiletpot verleden tijd.

Ruime keuze voor uw toilet inrichting

Voor optimale harmonie adviseren wij het design van de wc, wc bril, drukplaat, fontein en toiletkast op elkaar af te stemmen. Binnen ons assortiment bieden we met de merken Villeroy en Boch, SphinxDuravit en Geberit  een ruime keuze voor de inrichting van uw toiletruimte.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.