8.5

De oorsprong van de moderne wastafel is de wasplaats. Inmiddels is er veel veranderd. De wasplaats van vroeger is het middelpunt van uw badkamer geworden. De wastafels in de huidige vormgeving zijn met recht blikvanger van de badkamer te noemen.

Volop variatie in wastafels

Wastafels zijn er in vele vormen en maten:

  • Enkele wastafel en dubbele wastafel
  • Inbouwwastafel en opzetwastafel
  • Minimalistisch strakke wastafel en klassieke wastafel
  • Rechte wasbak, vierkante wasbak, ronde wasbak en ovale wasbak
  • Hoekwastafel voor in kleinere badkamers

De hedendaagse wastafel heeft dus vele gezichten. De trend van rechte en vierkante wasbakken wordt aangevuld met zachte, ronde(re) vormen. Glanzend wit blijft de hoofdkleur van de wasbak, maar qua afmetingen van de wasbak is er meer keuze. U kunt kiezen voor een wasbak met ruimte om toiletspullen op te zetten of een wastafel die zo breed is dat u er met twee personen tegelijk gebruik van kunt maken. Wastafels worden vaak direct tegen de wand geplaatst. Maar u kunt een wasbak ook op een meubelelement plaatsen of zelfs helemaal vrijstaand in de badkamer.

Bekijk de wastafels bij Sanidrõme

Bij Sanidrõme vindt u wastafels van de merken Villeroy en Boch, Sphinx en Duravit. Stuk voor stuk kwaliteitsmerken, waar wij voor 100% achter staan.

Door de cookies te accepteren of gebruik te blijven maken van deze website geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies.