Sunshower

Onmisbaar zonlicht én krachtig infrarood onder de douche

Zonlicht is onmisbaar voor uw wellness. Want zonlicht ontspant, geeft energie en een heel goed gevoel. En ook de warmte van infrarood is goed voor ieders gezondheid. Een Sunshower geeft een verantwoorde combinatie van zonnig UV en/of krachtig infrarood licht tijdens het dagelijkse doucheritueel. Met een Sunshower laat Sanidrõme Riba u dus het hele jaar door genieten van een gezonde dosis zonlicht én aangename warmte van infrarood terwijl u doucht.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Het positieve effect van Sunshower op uw gezondheid

Waarom adviseert Sanidrõme Riba iedereen een Sunshower?

  • Een Sunshower geeft een veilige dosis UV licht waarmee de aanmaak van vitamine D wordt gestimuleerd. Deze voor iedereen noodzakelijke vitamine zorgt voor een betere weerstand, efficiënter immuunsysteem en sterkere botten.
  • Bij regelmatig gebruik van de Sunshower tijdens de wintermaanden, blijft uw vitamine D op een gezond, zomers niveau. Dit geeft een energieker en vitaler gevoel, een zomerse teint en voorkomt een winterdip. Tegelijkertijd wordt uw huid alvast voorbereid op de eerste zomerzon.
  • Het krachtige infrarood licht van de Sunshower verwarmt, werkt ontspannend en stimuleert de bloedsomloop. Hierdoor verminderen pijn in de rug of nek en herstelt spierenpijn na het sporten sneller.

{{sanidrome:gallery id=2 type=2}}

Test en ontdek Sunshower zelf!

Een Sunshower is leverbaar met UV én infrafood licht of met alleen infrarood. Verder heeft u keuze uit een full body Sunshower voor het hele lichaam of een half body formaat en keuze uit een zwarte, grijze of witte variant. De meeste Sunshowers worden vlak in de muur van de douche gemonteerd. Voor bestaande badkamers is er een handig opbouwmodel voor in de hoek van de douche. Wilt u de Sunshower ook wel eens testen? Bij Sanidrõme Riba wordt de Sunshower werkend gepresenteerd. U bent van harte welkom om deze in onze showroom uit te proberen en het effect van Sunshower zelf te ervaren! Geniet hieronder alvast online van wat u kunt verwachten.

  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms