Eigentijds badkamerkeramiek van topkwaliteit met Duravit

Duravit ontwikkelt en vervaardigt kwalitatief hoogwaardig keramiek voor de badkamer en het toilet. Van wastafels, waskommen, fonteinen, tot en met toiletten, urinoirs en bidets. Duravit streeft ernaar om individualiteit, meer comfort en meer hygiëne toe te passen in sanitair die het moderne leven in de badkamer vraagt. Daarbij werken zij nauw samen met gerenommeerde ontwerpers, zoals Matteo Thun & Partners, Cecilie Manz en Philippe Starck, wat resulteert in prachtig tijdloos design gecombineerd met functioneel en comfortabel sanitair voor uw badkamer en toilet.

{{sanidrome:gallery id=5 type=7}}

Eigentijdse badkamercollectie D-Neo van Duravit

De badkamercollectie D-Neo van Duravit gaat langer mee dan trends en geeft alle ruimte aan uw persoonlijke badkamerstijl. Sanidrõme Riba presenteert de diversiteit van D-Neo, ontworpen door de Belgische ontwerper Bertrand Lejoly, in vier verschillende stijlen met wastafels, opzetwaskommen, meubels, fonteintjes en toiletten.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Waarom kiezen voor D-Neo badkamerkeramiek van Duravit

 • Hoogwaardige kwaliteit keramiek
 • Eigentijds design door gerenommeerde ontwerper
 • Duurzaam met een levenslange garantie
 • Verkrijgbaar met innovatieve spoeltechniek Duravit Rimless®
 • Verkrijgbaar met antibacteriële glazuurlaag HygieneGlaze
 • Gepresenteerd in vier verschillende badkamerstijlen: Minimal, Monochrome, Pop en Boho
 • Nieuw: meubels verkrijgbaar met (metaal)kleurige handgrepen voor de perfecte match met uw kranen

{{sanidrome:gallery id=2 type=4}}

Een badkamermeubel waar u vrolijk van wordt: Happy D.2 Plus c-bonded

Bij Sanidrõme Riba vindt u de Happy D.2 Plus badkamermeubelen en wastafels van Duravit. Een eigentijds en iconisch design, waarbij keramiek en meubeloppervlak met afgeronde vormen een perfecte eenheid vormen. Tot op de millimeter precies begint het meubel exact daar waar het keramiek eindigt. De materialen versmelten naadloos en vormen een optische eenheid die past bij de moderne badkamer van nu.

{{sanidrome:gallery id=3 type=7}}

ME by Starck badkamercollectie voor uw persoonlijke stijl

Sanitair met perfect ontworpen vormen die de ruimte niet domineren, waardoor u voldoende mogelijkheden heeft voor uw persoonlijke accenten en inrichting. Dat is waar badkamercollectie ME by Starck van ontwerper Philippe Starck om draait. Kies uit verschillende formaten wastafels, meubelwastafels, waskommen, toiletpotten en bidets, waarbij alles perfect op elkaar is afgestemd en past bij elke stijl. Maar vooral: bij u.

{{sanidrome:gallery id=4 type=2}}

Bekijk de badkamerproducten van Duravit bij Sanidrõme Riba 

Benieuwd naar de badkamerproducten van Duravit? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme Riba. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur.

publicatiedatum: 10 jun 2024
 • Papiermakerstraat 4
  Wormer
 • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms