Sanitaire producten van Geberit gaan verder dan het uiterlijk

Het design van uw nieuwe badkamer of toilet is belangrijk, maar design alleen is niet genoeg. Hoe zit het met de kenmerken van design die ook uw comfort verhogen, zoals functionaliteit en gemak? Een design is pas echt goed als het verder gaat dan het uiterlijk. Geberit is Europees marktleider in sanitaire producten voor de complete badkamer en toiletruimte én levert unieke toegevoegde waarden aan comfort verhogende sanitaire technologieën, zoals de Geberit AquaClean douchewc en de Geberit DuoFresh!

Een fris toilet mag gezien worden

Comfort en hygiëne staan voorop als het gaat om het toilet in het kleinste kamertje in huis óf om een passend wandcloset in uw mooie badkamer. Maar het oog wil ook wat! Design en functionaliteit gaan daarbij hand in hand. Zoals bij een strak vormgegeven toilet van Geberit zonder spoelrand en met vuilafstotend glazuur voor extra schoonmaakgemak.

Bovendien adviseert Sanidrõme Riba om het Geberit inbouwreservoir te voorzien van de DuoFresh geurzuiveringsmodule voor een frisse geur én de Geberit toiletstickhouder voor een frisse spoeling. Met ruime keuze uit bedieningsplaten: opvallend of juist niet, met ronde of vierkante druktoetsen, in verschillende kleurcombinaties en materialen, volledig wit, zwart of in houtlook, met oriëntatieverlichting of zelfs met touch-free spoelactivering.

Kies voor ultieme frisheid met de Geberit AquaClean douchewc

Het principe achter een douchewc is heel eenvoudig: door één druk op de knop wordt u gereinigd met een zachte, warme waterstraal, waardoor u geniet van een fris en schoon gevoel na ieder toiletbezoek. De Geberit AquaClean douchewc is uitgerust met de unieke WhirlSpray douchetechnologie, waarbij de straal roteert en waar lucht aan wordt toegevoegd. Deze luchtbellen garanderen een optimale reiniging, met laag waterverbruik en is bovendien vederzacht. Nu ook verkrijgbaar in elegant mat wit!

Kom de Geberit AquaClean douchewc zelf uittesten bij Sanidrõme Riba en ervaar de vele voordelen:

  • Zorgt voor een zachte reiniging van uw onderlichaam met warm water
  • Vergemakkelijkt en verbetert de intieme toilethygiëne
  • Heeft een unieke WhirlSpray douchetechnologie
  • Mogelijk met extra opties afgestemd op uw persoonlijke behoeften
  • Gebruiksvriendelijk dankzij de eenvoudige (afstands)bediening
  • Geeft een fris en schoon gevoel na ieder toiletbezoek

Geberit voor uw complete badkamer

Naast toilethygiëne biedt Geberit ook sanitaire producten en oplossingen voor de hele badkamer. Met topkwaliteit keramiek, stijlvolle badkamerdesigns, praktische meubels én de technische kennis voor en achter de wand biedt Geberit complete badkamers die zorgen voor extra ruimte, perfecte hygiëne, maximaal comfort, tijdloos design en prettig gebruik voor iedereen. Geberit staat voor de betere badkamer en daar weten wij bij Sanidrõme Riba alles van.

Bekijk de sanitaire producten van Geberit bij Sanidrõme Riba

Benieuwd naar de sanitaire producten van Geberit? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door de vele badkamer- en toiletopstellingen. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrõme badkameradviseur. De koffie staat klaar. 

publicatiedatum: 12 feb 2024
  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms