Heavy Metal

Warme en donkere tinten voor in de badkamer met metaalkleuren zoals goud, brons, nikkel en koper, met glanzende of matte (geborstelde) oppervlakken. Niets is te gek in deze stoere badkamertrend Heavy Metal. Sanidrõme Riba inspireert u graag met ideeën voor uw nieuwe badkamer. 

Badkamerideeën die horen bij deze trend

Goudkleurige kranen, een houtlook badkamermeubel en donkere, marmerlook tegels geven uw badkamer een warme en stoere uitstraling. U kunt eindeloos combineren om de juiste stijl te ontdekken die past bij uw persoonlijke smaak.   

Nog meer badkamerideeën voor Heavy Metal:

Metaalkleuren in het hele assortiment

Alle merken binnen het assortiment van Sanidrõme Riba spelen in op deze trend. Dus veel hippe metaalkleuren, zodat u uw ideale badkamer kunt samenstellen met perfect matchende badkamerproducten. Bekijk ze allemaal in de verschillende badkameropstellingen in onze showroom en laat u inspireren.

Maak online een moodboard met Heavy Metal

Bent u geïnspireerd door de metaalkleuren in deze stoere trend? Maak online een moodboard en combineer met nog meer badkamerproducten binnen het assortiment van Sanidrõme Riba. Klik op de hartjes in de afbeeldingen als u deze mooi vindt en deel uw moodboard met uw Sanidrõme badkameradviseur. Maak een afspraak en laat u uitgebreid adviseren. De koffie staat klaar.

  • Papiermakerstraat 4
    Wormer
  • 075-641 52 05

Alle Sanidrõme showrooms