Badkamermeubelen op maat van Primabad

Het Nederlandse merk Primabad is al vele jaren een betrouwbare partner van Sanidrõme van Scheppingen met kwalitatief hoogwaardige meubelen, een onberispelijke afwerking en goede service. Met de uitgebreide collectie badkamermeubelen van Primabad geeft u uw badkamer karakter en een persoonlijke uitstraling.

Maatwerk badkamermeubelen met Made NL van Primabad

Met het brede maatwerk programma Made NL van Primabad combineert u wastafels, wastafelbladen, waskommen, kasten en spiegels of spiegelkasten met volop keuze uit stijlen, materialen en (hout)kleuren en creëert u uw eigen unieke badkamermeubel. Uiteraard vochtbestendig én met veel opbergruimte.  

Nieuwste badkamerseries Dusk en Ledge

Houdt u liever van een dun of juist van een dikker wastafelblad? Het kan allebei met de nieuwste series badkamermeubelen Dusk en Ledge van Primabad. Terwijl de Dusk zich kenmerkt met stijlvol keramiek met een dunne bladlijn en een fijn geronde waskom heeft de Ledge juist een stoer uiterlijk door een wastafelblad met een dikte van 125mm met een afgeronde waskom. In combinatie met de verschillende kastuitvoeringen en frontkleuren creëert u uw ideale badmeubel. 

Badkamerserie Dawn: strak en modern met extra gebruiksgemak

De badkamermeubelen van de serie Dawn van Primabad hebben een strak en modern aanzicht door de dunne bladlijn. Het wastafelblad zorgt voor extra gebruiksgemak door de ruime en diepe waskom. De wastafelkasten zijn ruim van opzet en zorgen voor impact met lekker veel opbergruimte. U kunt kiezen uit verschillende breedte- en hoogtematen, met lades naast en/of onder elkaar of met één grote lade óf gecombineerd met een open kast. Nu ook verkrijgbaar met ribbelfront. 

Opbergruimte in uw toilet met een passend toiletmeubel met fontein

In het toilet wilt u natuurlijk uw handen kunnen wassen, waarvoor een compact fonteintje ideaal is. En met een onderkastje past ook opbergruimte in uw toilet voor het opbergen van extra wc-rollen en andere toiletspullen. Met de toiletmeubelen van Primabad biedt Sanidrõme van Scheppingen u volop keuze uit waskommen en fonteintjes met open of gesloten onderkasten in verschillende (compacte en/of ruimtebesparende) uitvoeringen, kleuren en stijlen. Passend bij uw persoonlijke stijl én bij uw nieuwe badkamer indien wenselijk.

Waarom kiezen voor een badkamermeubel van Primabad

Naast kwaliteit en design bieden de badkamermeubelen en toiletmeubelen van Primabad u vele voordelen:

  • Kwaliteit badkamer- en toiletmeubels gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Vochtbestendig, met veel opbergruimte en met een praktische indeling
  • Goede service en een lange levensduur van uw badkamermeubel of toiletmeubel
  • Ruim assortiment badkamer- en toiletmeubels in verschillende stijlen, maten, materialen en (hout)kleuren
  • Breed maatwerk programma voor een badkamermeubel op maat

Bekijk de badkamermeubelen van Primabad bij Sanidrõme van Scheppingen

Benieuwd naar de badkamermeubelen van Primabad? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme van Scheppingen. U vindt het assortiment badkamermeubelen en het maatwerk programma van Primabad in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen. Wilt u een adviesgesprek op maat? Maak dan een afspraak met uw Sanidrome badkameradviseur. Graag tot ziens in de betere badkamer.

publicatiedatum: 12 feb 2024

Alle Sanidrõme showrooms