Advies op maat van onze badkamerexperts

De badkamerexperts van Sanidrõme van Scheppingen zijn continu op de hoogte van de laatste trends, noviteiten en technische ontwikkelingen op gebied van badkamerproducten, tegelwerk en installatie. Bij het samenstellen van een badkamer komt meer kijken dan u denkt. Niet alleen uit praktisch oogpunt: hoe ziet uw gezinssamenstelling eruit, wat zijn uw gebruikerswensen, en wat is de situatie van uw huidige badkamer? Maar ook: wat voor verlichting wilt u? Hoe gaat u straks uw badkamer verwarmen en welke sfeer zoekt u? En dan hebben we het nog niet eens over kleuren, stijlen of het niveau van het comfort.

Uw Sanidrõme badkameradviseur adviseert u graag over alle mogelijkheden, rekening houdend met uw persoonlijke wensen. Maak hiervoor een afspraak en ontdek wat Sanidrõme van Scheppingen voor u kan betekenen.

Creatief badkamerontwerp in 3D

Hoe uw badkamer er straks uit komt te zien, is enerzijds een kwestie van smaak. Misschien houdt u van strak en modern of toch meer van een landelijke of industriële uitstraling. Anderzijds is het ontwerp afhankelijk van de beschikbare ruimte en vaste gegevens, zoals ramen, deuren en eventuele schuine kanten. Om meer de diepte in te gaan, maakt u een afspraak met onze Sanidrõme badkameradviseur. Wij luisteren naar uw wensen en nemen u mee in alle mogelijkheden om uw droombadkamer te realiseren. Na het adviesgesprek volgt een goed doordacht en creatief 3D badkamerontwerp met een bijbehorende offerte.

Alle Sanidrõme showrooms