Landelijke badkamers

Deze klassieke stijl kenmerkt zich door warme tinten en natuurlijke materialen. Maar ook door robuuste, houten badkamermeubels en nostalgisch sanitair, zoals een bad op pootjes. En met de juiste badkameraccessoires zorgt u voor de finishing touch van deze authentieke landelijke stijl.

Landelijke badkamer ideeën

De landelijke badkamerstijl werd jaren geleden erg populair. Tot de dag van vandaag is deze karakteristieke sfeer in onze badkamer nog steeds erg geliefd. Een warme en gezellige uitstraling zijn sleutelwoorden voor de inrichting van een landelijke badkamer. Daarbij mag een houten badkamermeubel of wellicht houtlook tegels niet ontbreken. Natuurlijke materialen en rustige kleuren maken de warme sfeer in de landelijke badkamer compleet.   

Hieronder vindt u nog meer badkamer ideeën die passen bij een landelijke badkamerstijl.   

  • Vrijstaand bad, eventueel op pootjes
  • Robuuste wastafel met houten onderkast
  • Betonlook tegels in combinatie met hout
  • Vintage wand- of vloertegels
  • Klassieke of ronde kranen

Inspiratie, advies en ontwerp

Past deze landelijke badkamerstijl helemaal bij uw persoonlijke smaak? Doe meer inspiratie op met de voorbeeldbadkamers van Sanidrõme van Scheppingen. Of maak zelf uw 3D badkamerontwerp met de online badkamerplanner. Wilt u meer weten over welke materialen en trends op gebied van sanitair en tegels passen bij deze nostalgische badkamerstijl? Maak een afspraak met onze badkameradviseur in onze showroom.  

Alle Sanidrõme showrooms