BadkamerSchoon

Reiniging en onderhoud

Het plezier, de uitstraling en de levensduur van uw nieuwe badkamer en toilet worden mede bepaald door regelmatig en goed onderhoud. Belangrijk daarbij is dat u regelmatig de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt om extra werk en ergernis te voorkomen.

BadkamerSchoon sanitairreiniger

Voor het dagelijkse onderhoud van uw badkamer en toilet adviseert Sanidrõme BadkamerSchoon sanitairreiniger: een snelwerkend reinigingsmiddel met ontvettende en licht ontkalkende werking. Dankzij de aangename geur blijft ook de badkamer en toiletruimte zelf langdurig fris ruiken. BadkamerSchoon is biologisch afbreekbaar en dus ook materiaal- en milieuvriendelijk. BadkamerSchoon sanitairreiniger is alleen verkrijgbaar bij Sanidrõme van Scheppingen.

Onderhoudsvriendelijk sanitair

Ervaar nog meer schoonmaakgemak door te kiezen voor sanitair met een onderhoudsvriendelijke beschermingslaag. Dankzij dit soort vuilafstotende behandelingen spoelt water makkelijker weg en hechten kalk en vuil zich minder snel. Deze prettige bescherming is bij Sanidrõme van Scheppingen optioneel verkrijgbaar op de keramische wastafels en toiletten van Villeroy & Boch, Geberit en Duravit, op de tegels van Villeroy & Boch en op de douchewanden van Sealskin en HSK. Ook een toilet zonder spoelrand is snel en makkelijk grondig te reinigen. Met al dit soort praktische opties bespaart u bovendien op het gebruik van schoonmaakmiddelen. En daarmee ontziet u ook het milieu. Als extra tip geven wij u graag mee dat uw douchewand en kranen langer mooi blijven door deze na gebruik altijd af te drogen met een wisser of zachte doek. Wilt u meer weten over onderhoudsvriendelijk sanitair? Kom dan naar onze showroom voor BadkamerSchoon sanitairreiniger en nog meer schoonmaak- en onderhoudstips.

Alle Sanidrõme showrooms