Schakelmateriaal

Design schakelaars en stopcontacten

Elektriciteit in vochtige ruimten vereist zorgvuldig ontwerp, veilige materialen en vakkundige installatie. Met luxe schakelmateriaal, bijpassende stopcontacten en mooie afdekramen trekt Sanidrõme van Scheppingen het afgestemd design in uw nieuwe badkamer en toilet volledig door en wordt het comfort in beide ruimten tot in het allerkleinste detail verhoogd.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Welke stijl kiest u?

Met de bijbehorende afdekramen kunt u de vorm, kleur en het materiaal van luxe schakelmateriaal helemaal afstemmen op de stijl in uw badkamer, toilet en andere vertrekken in huis. Zo kunnen stopcontacten en lichtschakelaars minimalistisch en onopvallend worden weggewerkt als u kiest voor vierkant, vlakke inbouw en hoogglans wit. Luxe schakelmateriaal in trendy mat zwart versterkt juist de industriële look.

{{sanidrome:gallery id=2 type=5}}

Tips voor badkamer en toilet

Sanidrõme van Scheppingen heeft alvast wat tips voor luxe schakelmateriaal in uw badkamer en toilet:

  • Met een tastdimmer gaat dimbare verlichting al bij lichte aanraking aan
  • Door een bewegingssensor gaat de verlichting zelfs helemaal vanzelf aan en uit
  • Ook handig zijn een inbouwradio met luidspreker en een docking station voor uw smartphone
  • Met LED wandcontactdozen worden lichtaccenten gecreëerd voor een betere oriëntatie in het donker

Stuk voor stuk praktische, hygiënische en energiebesparende voorbeelden van de mogelijkheden met stijlvol schakelmateriaal uit het assortiment van Gira. Laat u verder inspireren en adviseren over dit luxe schakelmateriaal voor badkamer en toilet in de showroom van Sanidrõme van Scheppingen. Uiteraard staan onze eigen vakmannen garant voor vakkundige installatie van Gira schakelmateriaal.

{{sanidrome:gallery id=3 type=5}}

Alle Sanidrõme showrooms