Dealerschappen Sanidrõme van Scheppingen

Dealerschappen van Sanidrõme van Scheppingen

Sanidrõme van Scheppingen is Geberit Top Dealer, Geberit ONE Dealer, Villeroy en Boch Sanitair en Wellness Selected Dealer, Villeroy en Boch Tegels Selected Dealer, Geberit AquaClean Partner en Sunshower Dealer.

Geberit Top Dealer

Door Geberit (voorheen Sphinx) zijn wij benoemd tot Geberit Top Dealer vanwege onze uitgebreide presentatie en kennis van Geberit badkamer- en toiletopstellingen, goede service en vakkundige installateurs. Wanneer u één of meerdere Geberit badkamer producten bij ons koopt, wordt u automatisch lid van de Geberit Top Club en profiteert u van een aantal exclusieve voordelen. Vraag hiernaar in onze badkamer showroom.

Geberit ONE Dealer

Sanidrõme van Scheppingen is Geberit ONE dealer en daarom vindt u bij ons in de showroom een complete ONE badkameropstelling van Geberit. Onze badkamerexperts weten alles over deze badkamerserie en geven u graag persoonlijk advies over uw Geberit ONE badkamer. 

Villeroy en Boch Sanitair en Wellness Selected Dealer

Dankzij de vakkennis, ervaring, goede service en het gevarieerde en ruime showroomaanbod van Villeroy en Boch badkamer producten, zoals wastafels, baden, douchevloeren, meubels en andere badkamerbenodigdheden, behoort Sanidrõme van Scheppingen tot de Villeroy & Boch Sanitair en Wellness Selected Dealers.

Villeroy en Boch Tegels Selected Dealer

Als Villeroy & Boch Tegels Selected Dealer presenteren wij een ruim aanbod tegels in onze showroom. Wij zijn geselecteerd, omdat we voldoen aan de strenge eisen die Villeroy en Boch stelt om haar kwaliteit te garanderen. U krijgt hierdoor het beste advies dat aansluit op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Geberit AquaClean Partner

Om u goed te kunnen adviseren over de Geberit AquaClean douchewc, worden wij als Geberit AquaClean Partner jaarlijks getraind. Daarnaast tonen wij een Geberit AquaClean presentatie in onze badkamer showroom, waardoor u de voordelen kunt zien van het gebruik van de Geberit AquaClean douche wc.

Sunshower Dealer

Sanidrõme van Scheppingen is uw Sunshower Dealer vanwege onze uitgebreide kennis, presentatie in de showroom van een werkende Sunshower en vakkundige installatie door onze eigen vakmensen. Kom een Sunshower zelf testen bij Sanidrõme van Scheppingen. 

Alle Sanidrõme showrooms