Villeroy & Boch Tegels

Villeroy & Boch Tegels: onmisbare sfeermakers voor badkamer en toilet

Badkamertegels zijn absolute sfeermakers. Daarnaast zijn tegels ook de meest ideale afwerking voor wanden en vloeren in de badkamer en het toilet. Kwalitatief hoogwaardige tegels zijn duurzaam, makkelijk te reinigen, hygiënisch en vormen een waterdichte deklaag. Essentieel in iedere badkamer. De badkamertegels van Villeroy & Boch voldoen glansrijk aan al deze criteria en worden gekenmerkt door perfectie tot in het kleinste detail.

Villeroy & Boch Tegels in stijlvol en harmonisch design

Voor iedere badkamerstijl heeft Villeroy & Boch Tegels een stijlvol en harmonisch design, ongeacht uw keuze in traditionele vormen, natuurlijke tinten of een modern karakter. De materialen zijn authentiek en met ambachtelijk en artistiek vakmanschap verfraaid.

Sanidrõme is Selected Dealer van Villeroy & Boch Tegels

Als Selected Dealer van Villeroy & Boch Tegels presenteert Sanidrõme van Scheppingen altijd de nieuwste collecties tegels in de vele tegelkasten en in verschillende inspirerende badkamer- en toiletopstellingen. Hierbij hoort zeker ook de expertise van de vakmannen van Sanidrõme van Scheppingen voor de juiste verwerking van de Villeroy & Boch tegels in uw nieuwe badkamer. Dit is tenslotte specialistisch vakwerk!

Waarom kiezen voor tegels van Villeroy & Boch Tegels

Naast kwaliteit en stijlvolle designs biedt Villeroy & Boch Tegels u vele voordelen:

  • Uitgebreide collectie badkamertegels in verschillende formaten, stroken en mozaïeken
  • Resistent tegen vuil en vlekken door Vilbostone beschermlaag
  • Vuilafstotend door duurzame CeramicPlus-toplaag
  • Hoogwaardige productkwaliteit en goede service
  • XXL formaat tegelplaten (zelfs tot 120x260) voor een bijna naadloze verwerking in uw badkamer

CeramicPlus en Vilbostone: Villeroy & Boch Tegels met praktische extra’s

Villeroy en Boch Tegels heeft een procedé ontwikkeld waardoor het oppervlak van keramische wandtegels duurzaam wordt veredeld met CeramicPlus. Hierdoor kunnen vuildeeltjes zich nauwelijks hechten en druipt vuil samen met water in grote druppels van de badkamertegels af. Een gelijksoortige innovatie betreft Vilbostone. Voorzien van deze beschermlaag zijn ook ongeglazuurde vloertegels van Villeroy en Boch resistent tegen vuil en vlekken. Villeroy en Boch tegels met CeramicPlus en Vilbostone zijn dus heel gemakkelijk in onderhoud!

Bekijk de collectie van Villeroy & Boch Tegels bij Sanidrõme van Scheppingen

Benieuwd naar de collectie van Villeroy & Boch Tegels? Kom alle badkamertegels bekijken in de showroom van Sanidrõme van Scheppingen en laat u uitgebreid inspireren door de meeste actuele collecties.

Alle Sanidrõme showrooms