Bette

Baden en douchebakken van Bette

Bette is een merk uit het assortiment van Sanidrõme van Scheppingen en mag zich specialist noemen in de fabricage van baden en douchebakken van zuiver, natuurlijk en geglazuurd titaanstaal. Dit unieke materiaal is duurzaam, krasvast en extra hygiënisch en biedt bescherming tegen vuil, stof en schimmelvorming.  De baden en douchebakken van Bette zijn beschikbaar in verschillende modellen, vormen, afmetingen en kleuren.

Genieten van de warmte van een Bette bad

Of u nu kiest voor een vrijstaand bad, een back to wall half vrijstaand ligbad of een ingebouwde badkuip, wij bij Sanidrõme van Scheppingen begrijpen dat u ongehinderd wilt genieten van een heerlijk warm bad. Met een bad van Bette ervaart u een aangename beleving. Dankzij optimale warmtegeleiding van het titaanstaal warmt het badwater automatisch de hele badkuip op. U bent dus verzekerd van een heerlijk warm bad, ook bij de nek en de randen.

Veilig douchen met een Bette douchebak

De douchebakken van Bette kunnen volledig drempelloos, zonder hoge instap in de badkamervloer worden verwerkt. Om een ruimtelijk effect en een eenheid van uw douchevloer te creëren zijn de douchebakken leverbaar in verschillende maten en kleuren die passen bij uw tegelvloer. Een douchebak van Bette is onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in een antislip uitvoering, waardoor de kans op uitglijden in de douche tot een minimum wordt beperkt. En dat maakt douchen op een douchebak van Bette extra veilig.

Waarom kiezen voor een bad of douchebak van Bette?

Naast kwaliteit en een lange levensduur, bieden de baden en douchebakken van Bette u veel voordelen:

  • Kwaliteitsgarantie en duurzaam door hoogwaardig geglazuurd titaanstaal
  • Krasvast, slagvast, UV-bestendig en extra hygiënisch
  • Warmtegeleidend materiaal; een weldadig warm bad, ook bij nek en randen
  • Geluidswerend materiaal; stil bij instromend of neerspattend water
  • Verkrijgbaar met opstaande rand voor strakke, hygiënische en duurzame afwerking
  • Veilig en comfortabel douchen door drempelloze instap en antislip
  • Milieuvriendelijk productieproces door gebruik van eigen opgewekte energie
  • Ruime keuze uit modellen, vormen, afmetingen en (tegel)kleuren
  • Ook maatwerk bad of douchebak mogelijk

Bekijk de baden en douchebakken van Bette bij Sanidrõme van Scheppingen

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met Bette? Bezoek dan de showroom van Sanidrõme van Scheppingen. Onze badkameradviseurs staan voor u klaar om u te adviseren en informeren over dit mooie merk baden en douchebakken!

Alle Sanidrõme showrooms