Over Sanidrõme van Scheppingen

Uw badkamer verbouwen doet u met Sanidrõme van Scheppingen in De Kwakel

Daar waar de badkamer vroeger niet meer dan een wasruimte was, is het nu dé ruimte in huis om in te ontspannen en uitgebreid aandacht te geven aan persoonlijke verzorging. Herkent u dit? Wilt u uw badkamer verbouwen om nog meer comfort toe te passen, zodat u ongestoord tot rust kunt komen? Bij het badkamer verbouwen en badkamer ontwerpen houdt Sanidrõme van Scheppingen rekening met design, maar functionaliteit en de zekerheid van een vakkundige badkamer installatie en afwerking zijn daarbij even zo belangrijk.

Historie badkamerspecialist Sanidrõme van Scheppingen

Eigenaren Wim en zijn vrouw Ans van Scheppingen zijn ruim 43 jaar geleden begonnen met een eigen installatie- en loodgietersbedrijf. In 1992 is zoon Remco in de zaak gekomen, die in de toekomst het bedrijf zal overnemen. Sanidrõme van Scheppingen is in 2007 verhuisd naar een nieuwe badkamer showroom aan de Voorling in De Kwakel, van waaruit ze inmiddels al voor veel klanten de betere badkamer hebben ontworpen en geïnstalleerd.

A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels

Sanidrõme van Scheppingen houdt de assortimentsontwikkelingen op het gebied van badkamers, sanitair en badkamertegels nauwlettend in de gaten. Als badkamerspecialist kijken we met de kritische ogen van onze klant en de ervaring als vakman, want wij willen zeker weten dat wij voor u kwaliteit in huis halen. Dat is ook de reden dat wij uitsluitend A-merken badkamers, sanitair en badkamertegels voeren.

Badkamer verbouwen van A tot Z

In de inspirerende showroom van Sanidrõme van Scheppingen staan diverse opstellingen voor de badkamer, toiletruimte en wellness ruimte. Vanuit onze jarenlange kennis en ervaring op het gebied van de badkamer verbouwen creëren wij op basis van uw persoonlijke wensen, beschikbare ruimte en budget de badkamer, toiletruimte of wellness ruimte die het beste bij u past. Tot in het kleinste detail. Vertrouw bij het badkamer verbouwen op uw Sanidrõme badkamerspecialist die u kan adviseren, de betere badkamer ontwerpt in 3D en deze ook nog eens vakkundig kan installeren. In dit hele traject van badkamer verbouwen begeleidt Sanidrõme van Scheppingen u van A tot Z en heeft u één aanspreekpunt.

Badkamers voor de regio Uithoorn, Mijdrecht en Aalsmeer 

Uiteraard is Sanidrõme van Scheppingen niet alleen in de gemeente De Kwakel actief. Wij leveren en installeren complete badkamers en sanitair ook o.a. in de regio Uithoorn, Mijdrecht en Aalsmeer. 

Alle Sanidrõme showrooms