Complete badkamers van Geberit

Geberit biedt sanitaire producten en oplossingen voor de hele badkamer. Door de combinatie van kwaliteit, badkamerdesign en technische kennis voor en achter de wand, presenteert Geberit complete badkamers met ieder een eigen karakter, veel keuzemogelijkheden en opvallende details.

Better Bathrooms, Better Lives

U kunt een uiterst persoonlijke badkamer samenstellen met vele aantrekkelijke functies die zorgen voor extra ruimte, perfecte hygiëne, maximaal comfort, tijdloos design en prettig gebruik voor iedereen. Geberit staat voor de betere badkamer en daar weten wij bij Sanidrõme van Scheppingen alles van.

{{sanidrome:gallery id=1 type=2}}

Design meets functionaliteit

Vroeger moest een badkamer vooral praktisch zijn, maar tegenwoordig willen we ook een ruimte die sfeervol is en waar u heerlijk in kunt ontspannen. Daar sluiten de sanitaire producten en oplossingen van Geberit perfect op aan. De verschillende badkamerseries hebben een tijdloos design en kenmerken moderne elegantie met een breed scala aan kleuren en materialen. Bij Geberit gaat design hand in hand met functionaliteit, zodat u iedere dag volop kunt genieten van uw badkamer.

{{sanidrome:gallery id=2 type=5}}

Geberit maakt het dagelijks leven aangenamer

De complete badkamerseries van Geberit zijn een combinatie van kwaliteit en kennis van sanitaire producten voor en achter de wand, met vele aantrekkelijke functies die zorgen voor:

  • Extra ruimte
  • Perfecte hygiëne
  • Meer schoonmaakgemak
  • Optimaal comfort
  • Tijdloos design
  • Maximale toegankelijkheid

{{sanidrome:gallery id=3 type=2}}

Vakkundige installatie door Sanidrõme van Scheppingen

Naast stijlvol design, optimale functionaliteit en comfort is het van essentieel belang dat uw Geberit badkamer vakkundig wordt geïnstalleerd. Bij Sanidrõme van Scheppingen kunt u rekenen op vakmanschap. Onze vakbekwame badkamerinstallateurs installeren uw badkamer vakkundig zodat u er vele jaren van kunt genieten.

Bekijk de badkamers van Geberit bij Sanidrõme van Scheppingen

Benieuwd naar de complete badkamers van Geberit? Laat u inspireren in de showroom van Sanidrõme van Scheppingen en bekijk de sanitaire producten en oplossingen van Geberit in de verschillende badkamer- en toiletopstellingen. Bovendien kunt u de Geberit AquaClean douchewc komen testen. Maak hiervoor een afspraak met onze badkamerexpert.

publicatiedatum: 17 mrt 2021

Alle Sanidrõme showrooms